Last news in Fakti

19 Юли, 2023 14:00 1 939 1

Среща с Кристиано Роналдо в основата за бой между Нгану и Тайсън Фюри

  • франсис нгану-
  • кристиано роналдо-
  • тайсън фюри-
  • футбол-
  • бокс-
  • спорт

Нгану и Роналдо се събраха за снимки и бяха видени да се смеят заедно в публикации на страниците в Instagram

Среща с Кристиано Роналдо в основата за бой между Нгану и Тайсън Фюри - 1

Франсис Нгану посочи среща с Кристиано Роналдо като катализатор за огромната му осемцифрена сделка за битка с Тайсън Фюри. Шампионът на UFC в тежка категория беше освободен от строгия си промоционален договор по-рано тази година и беше забелязан да прекарва време с легендарния футболист по време на посещение в Саудитска Арабия. Роналдо току-що се беше преместил в Ал-Наср в Рияд, докато Нгану беше на посещение за мистериозно пътуване, за което той твърди, че е разбивало леда с официални лица в Кралството.

Нгану и Роналдо се събраха за снимки и бяха видени да се смеят заедно в публикации на страниците в Instagram. Месеци по-късно започнаха разговори между шампиона на UFC и представители на Саудитска Арабия, като скоро след това беше потвърдена сделка за масивна кросоувър битка.

Попитан вчера дали връзката е започнала по време на това пътуване, Нгану каза пред The MMA Hour: „Да, това е мястото, където започна всичко.“ Роналдо прекара известно време около Нгану и Конър Макгрегър, а също така беше видян да присъства на боя Джейк Пол срещу Томи Фюри в Джеда.

"Имахме добър разговор с Роналдо. Той ми каза, че Саудитска Арабия е бъдещето", каза Нгану по време на интервю за TMZ Sports. „Много хора не разбират сега, но те се променят много бързо, това се движи много бързо. И дори това е, което аз лично усетих, когато отидох там“.

„За първи път отидох в Саудитска Арабия и буквално си казах, че наистина не знаех как да се държа. Отидох там и разбрах, че всичко е страхотно. Беше като един нормален живот. Много е страхотно, човече. Следя Кристиано от много време, може би 17 години. И след това, знаете ли, да се срещна лично с него и да разбера, че той е голям фен на спорта беше отлично“.

„Той знае много за спорта. Той обича спорта. Той ни е гледал как се бием. Знае много повече за мен, отколкото очаквах. Много впечатляващо. Знаеш ли, за да накараш някой като Кристиано Роналдо да познава спорта ти, да познава това, което правиш, е доста готино. Той е доста голям. Той е огромен. Слушай, това е като огромна подкрепа от него."

Фюри преди това се е бил за WWE в Саудитска Арабия, докато неговият брат Томи се би там през февруари срещу Джейк Пол, печелейки с единодушно решение.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬🇪🇺💯

    1 0 Отговор
    От тези двамата Джипси Краля и Нгану са един дол дренки но залагам за Нгану защото е “the under dog” защото неговият хъс за победа, няма равен и защото е “survivor” в истинският смисъл на думата?
    Но, Ирландския пияница сигурно ще победи?