Last news in Fakti

20 Юли, 2023 09:18 2 136 2

Генералният мениджър на Сакраменто: Феновете ще останат изненадани от Везенков

  • александър везенков-
  • сакраменто кингс-
  • монте макнеър-
  • баскетбол-
  • нба-
  • спорт

Нашите скаути, заедно с вицепрезидента Фил Джабур и асистент генералния мениджър Уес Уилкокс започнаха да се интересуват все повече от Везенков и казваха, че той е наистина добър

Генералният мениджър на Сакраменто: Феновете ще останат изненадани от Везенков - 1

Генералният мениджър на Сакраменто Кингс Монте Макнеър е на мнение, че новото попълнение на отбора Александър Везенков ще изненада феновете в НБА. Той говори пред The Athletic, след като "кралете" официално обявиха привличането на българската баскетболна звезда.

“Предвид това, че той имаше недовършена работа в Европа с Олимпиакос (б.р. – спечелването на титлата в Евролигата), ние много добре знаехме, че трябва да му направим много добро предложение. Хората обикновено не са запознати с играчите, идващи конкретно от Европа. В миналото обаче сме имали достатъчно случаи на класни състезатели като Никола Миротич, Богдан и Боян Бодганович и Неманя Биелица. Ако искате, можем да се върнем назад във времето и с Пежа Стоякович и Хедо Тюркоглу. Когато те пристигнат тук, хората започват да се вълнуват от техните качества. Сигурен съм, че феновете ще останат изненадани от Везенков, защото все още не го познават и нямат представа от неговите умения.

Имаме няколко консултанти, които следяха неговите изяви. Нашите скаути, заедно с вицепрезидента Фил Джабур и асистент генералния мениджър Уес Уилкокс започнаха да се интересуват все повече от Везенков и казваха, че той е наистина добър. Това беше много дълъг процес – може би няколкогодишен, още преди да се стигне до това да си осигурим правата му. По онова време ние не знаехме дали той ще стигне до НБА”, каза МакНеър.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 запознат

    2 2 Отговор
    Само дано не се надуе като оня скапан.к съученика Цецо Соколов
  • 2 верно е

    0 2 Отговор
    Верно ще останат изненадани.Такова дърво не са виждали.