Last news in Fakti

21 Юли, 2023 17:20 1 584 3

Клоп обясни защо няма да поеме националния отбор на Германия

  • юрген клоп-
  • германия-
  • футбол

След разочароващи резултати на Бундестима в Германия се заговори за смяна на Ханзи Флик и първото име, което се споменава е това на Клоп

Клоп обясни защо няма да поеме националния отбор на Германия - 1

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп обясни, че няма как да поеме германския национален отбор в близко бъдеще, тъй като е обвързан с мърсисайдци. След разочароващи резултати на Бундестима в Германия се заговори за смяна на Ханзи Флик и първото име, което се споменава е това на Клоп.

“Работата на национален селекционер е и би била огромна чест, няма съмнения. Проблемът е свързан с моята лоялност. Не мога да напусна Ливърпул сега и евентуално да поема Германия за кратък период. Това не работи, а и не съм получавал подобна молба”, сподели Клоп.

“Ако това се случи в някакъв момент, трябва да съм на разположение, а в момента не съм. Имам отговорност към клуба. Като цяло това е интересна работа, но все още не знам дали ще правя нещо различно, след като напусна Ливърпул. Искам да запазя опциите си отворени”, допълни той.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Трябва да е луд, за да поеме тая

    2 2 Отговор
    пасмина лигльовци, международни посланици на демокрация и перверзия.

    Коментиран от #2

  • 2 СТИГА БЕ

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Трябва да е луд, за да поеме тая":

    Четири пъти световни шампиони......не като мужиците

    Коментиран от #3

  • 3 Карл Хайнц Ридле

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "СТИГА БЕ":

    Прав си, но това беше когато в отбора играеха германци. А на руснаците футбола никога не им е бил сила.