Last news in Fakti

21 Юли, 2023 18:12 2 196 4

Излязоха нови подробности за инцидента с Донарума

  • джанлуиджи донарума-
  • футбол-
  • псж-
  • грабеж-
  • обир

В 3:10 часа бандитите нападнали охранителя на входа на сградата, в която е апартаментът на италианското семейство

Излязоха нови подробности за инцидента с Донарума - 1

Изскочиха нови подробности за инцидента с италианския вратар на ПСЖ Джанлуиджи Донарума и неговата съпруга, които през изминалата нощ бяха ограбени в дома си.

В 3:10 часа бандитите нападнали охранителя на входа на сградата, в която е апартаментът на италианското семейство. След като са се справили с него, те са се качили по етажите и са нахлули в дома на Донарума. Там крадците са започнали да бият футболиста, като са го ритали в главата, по която той е получил две кървящи рани.

После стражът и неговата съпруга Алесия Елефанте са били завързани и заплашени с оръжие, за да разкрият къде стоят ценностите им. Така обирджиите са се докопали до бижута, скъпи чанти и луксозни часовници на обща стойност около 500 000 евро.

В първоначалните информации се твърдеше, че вратарят и половинката му дори са били съблечени чисто голи.

Когато крадците избягали, двамата успели някак си да се отвържат и да отидат до работещ наблизо хотел. Служителите на рецепцията там са извикали полиция.

От Пари Сен Жермен отказаха да разкрият кой знае какви подробности. Все пак нараняванията на вратаря не са толкова сериозни, защото той ще пътува с тима утре за Япония за предсезонно турне.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХАХАХА

    14 1 Отговор
    Ако живееше във Факултето нямаше да се различава от жителите му.
  • 2 Aлфа Bълкът

    11 1 Отговор
    Вива ла Франс! В 21век не знаеш ли 2-3 бойни спорта и не можеш ли да боравиш с оръжие ей така ще те събличат и изнасилват.
  • 3 Ммм...да

    4 0 Отговор
    Като го гледам тоя,явно са били негови сънародници.
  • 4 Паола Сагар

    4 0 Отговор
    Павка, Павка де да знам дали съм права, но май на една жена се казваше съпруга, когато има официален брак. Алесия Елефанте не му е никаква съпруга бе Павка, поне така пише във френските медии. А това, че ти не можеш да ги четеш...