Last news in Fakti

22 Юли, 2023 15:00 1 908 1

Лудогорец официално представи четвърти нов

  • руан секо-
  • футбол-
  • селекция-
  • трансфер-
  • лудогорец

За всеки бразилец е предизвикателство да играе в Европа

Лудогорец официално представи четвърти нов - 1

От Лудогорец официално обявиха привличането на бразилеца Руан Секо, който е четвърто ново попълнение за шампионите това лято.

"За всеки бразилец е предизвикателство да играе в Европа. Вярвам, че ще се наложа в Лудогорец", заяви Руан Секо пред официалния сайт на клуба.

Ето какво написаха от Лудогорец:

"Лудогорец реализира четвърти входящ трансфер за новия сезон. След Марсел Хайстер, Сон и Квадво Дуа дванадесеткратният шампион привлече младия перспективен нападател Руан Филипе Родригеш де Соуза Круз. За последно 22-годишният нападател игра във Вашку да Гама, но е собственост на Сантос, с когото ръководството на "орлите" направи сделката. Руан Секо, както е известен футболистът в родината си, идва в Лудогорец под наем с опция за закупуване.

Той ще бъде официално представен пред феновете на дванадесеткратните шампиони днес (събота) непосредствено преди началото на мача от II кръг на efbet Лига срещу Етър на "Хювефарма Арена"."

ВИЗИТКА

Това е Руан Секо


Роден на 20 май 2001 г. в Жабоатао дос Гуарарапес, Бразилия
Ръст: 187 см.
Юноша на Наутико, Ресифе, Фигейрензе, Сантос
КАРИЕРА
2022 г. Сантос 28/3
2023 г. Вашко да Гама 1/0


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ох завалията

    0 2 Отговор
    Не може ли, или се е прежалил да дойде у Разград? Като знаем ритъма на Бразилия, и сънно-спящото състояние на Разград, човека си е за оплакване! След една седмица ще му изстине усмивката!