Last news in Fakti

22 Юли, 2023 18:00 1 237 0

Медии в Румъния: ФКСБ има повод за притеснение, ЦСКА 1948 направи шоу в България

  • цска 1948-
  • футбол-
  • фксб-
  • румъния

„Червените“ победиха благоевградчани с 3:0 и въпреки че са минали само два кръга от шампионата, оглавяват класирането

Медии в Румъния: ФКСБ има повод за притеснение, ЦСКА 1948 направи шоу в България - 1

Медиите в Румъния следят зорко представянето на родния ЦСКА 1948. Както е известно, бистричани са съперник на румънския гранд ФКСБ във втория кръг от квалификациите на Лига на конференциите.

Изданието “Prosport” пише, че ФКСБ има повод за притеснение преди визитата на ЦСКА 1948 в София, защото българите са направили шоу в първенството срещу Пирин. „Червените“ победиха благоевградчани с 3:0 и въпреки че са минали само два кръга от шампионата, оглавяват класирането.

„Бъдещият съперник на отбора на Елиас Хараламбус в момента показва доста високо ниво на игра. В последния официален мач от втория кръг на българското първенство ЦСКА 1948 победи с 3:0 у дома Пирин Благоевград. Головете за отбора на Атанас Рибарски отбелязаха Стоян Стоичков в 9-ата минута, Педриньо в 22-ата минута от дузпа и Георги Русев в 90+1 минута.

След този резултат ЦСКА 1948 за момента е на върха в класирането с шест точки след първите два мача. В първия кръг бъдещият съперник на ФКСБ в Лигата на конференциите се наложи над Левски София с 2:1. Отборът от столицата на България в момента е следван в класирането от ЦСКА, който ще се изправи срещу Сепси“, пише сайтът отвъд Дунава.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА