Last news in Fakti

22 Юли, 2023 21:30 954 0

Гуардиола и Ман Сити са готови да преследват още слава и отличия през новия сезон

  • пеп гурадиола-
  • манчестър сити-
  • футбол

Не знам колко постоянни ще бъдем след това, което постигнахме

Гуардиола и Ман Сити са готови да преследват още слава и отличия през новия сезон - 1

Манчестър Сити е готов да преследва още слава и отличия през новия сезон, след като през миналия спечели исторически требъл, каза мениджърът на тима Пеп Гуардиола.

"Не знам колко постоянни ще бъдем след това, което постигнахме. Аз обаче ще кажа на отбора да не забравят какво спечелихме, но да се опитаме да го направи отново - крачка по крачка", каза испанският специалист пред медиите преди първата контрола на Сити срещу Йокохама Ф Маринос в Токио. "Опитваме се да намерим нашия стил, нашия ритъм и да помним какъв отбор сме", добави Гуардиола.

Гуардиола разкри, че е говорил с Кайл Уокър за бъдещото му. Бранителят има предложение от Байерн (Мюнхен). “Мисля, че много неща ще се случат. Искам най-доброто за играчите ми. Говорих с Кайл, ще видим какво ще се случи. Не мога да ви кажа нищо, защото той все още обмисля нещата”, сподели наставникът.

"Гражданите" ще играят срещу Байерн Мюнхен в Токио в сряда, преди да се срещнат с Атлетико Мадрид в Сеул. Манчестър Сити ще открие сезон 2023-24 срещу подгласника си Арсенал на 6 август в сблъсък за "Къмюнити Шийлд". След това английският отбор ще се опита да спечели още Суперкупата на Европа и Световното клубно първенство.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА