Last news in Fakti

23 Юли, 2023 11:00 2 308 1

Един от най-популярните ММА бойци слага край на кариерата си

  • джон джоунс-
  • мма-
  • спорт

Легендарният боец се изправя срещу Стипе Миочич в основния мач от UFC 295

Един от най-популярните ММА бойци слага край на кариерата си - 1

Един от най-популярните ММА бойци Джон Джоунс е решил да сложи край на кариерата си през ноември. Легендарният боец се изправя срещу Стипе Миочич в основния мач от UFC 295. Галавечерта ще се проведе на 11-ти ноември в Медисън Скуеър Гардън, Ню Йорк.

Още преди няколко месеца "Кости" разкри, че планира да се оттегли след битката с Миочич. Сега от вестник „Мирър“ потвърдиха, че боеца от тежка категория е взел това решение. Джоунс е категоричен, че ще победи Миочич, а след това ще сложи край на кариерата си в спорта. Джоунс е с рекорд 27 победи, 1 загуба и 1 равен мач в ММА и е в серия от 18 поредни победи.

През март тази година Джоунс направи дебют в тежка категория. Отне му 3 години, за да се подготви за този сблъсък, но го направи по невероятен начин – победа с нокаут срещу Сирил Ган за 2 минути и 4 секунди.

Така той стана шампион в още една дивизия, след като дълги години беше шампион в полутежка категория. Кости приключи с нокаут 17 от мачовете си. Единствената му загуба е от 2009 година с дискваификация срещу Мат Хамил.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хмммммм

    1 0 Отговор
    Последната победа не беше нокаут а гилотина