Last news in Fakti

24 Юли, 2023 06:17 5 635 3

Ето го бруталния нокаут, който е кандидат за №1 на годината

  • джаза дикенс-
  • андрес соса-
  • дубай-
  • бокс-
  • спорт-
  • нокаут

Дикенс, който е бивш британски шампион в категория перо, надви Лерато Дламини в родния си град, за да спечели по-малко ценения пояс на IBO миналия октомври

Ето го бруталния нокаут, който е кандидат за №1 на годината - 1

Джаза Дикенс беше нокаутиран по брутален начин в събота вечер. Популярният скаузър се изправи срещу аржентинския враг Хектор Андрес Соса в Дубай. Дикенс, който е бивш британски шампион в категория перо, надви Лерато Дламини в родния си град, за да спечели по-малко ценения пояс на IBO миналия октомври.

32-годишният боксьор беше голям фаворит в първата си защита и се надяваше, че една впечатляваща победа ще подготви потенциален реванш със световния шампион на WBA Лий Ууд или сблъсък с Джош Уорингтън.

Джаза“ също беше хвърлил око на тримата други носители на титлата в категорията, но в крайна сметка претърпя брутална загуба с нокаут. Дикенс се натъкна на голяма дясна ръка, която го приспа в 10-и рунд.

"О, не. Няма го“, извика един от коментаторите, когато Дикенс падна като покосен на пода, докато други, работещи в предаването, се възхищаваха на претендента за нокаут на годината. Соса веднага започна да спринтира около ринга, за да отпразнува най-голямата победа в кариерата си, която включваше 15 победи, осем нокаута и две поражения, преди да се бие с Дикенс.

Реферът обаче веднага му каза да се успокои и го изпрати в неутрален ъгъл, за да могат лекарите да се погрижат за англичанина, който не помръдна в моментите след петата си загуба в кариерата. Соса скоро осъзна сериозността на ситуацията и падна на колене, за да се моли за поразения си опонент да се възстанови бързо.

За щастие, Дикенс скоро се изправи на крака и по-късно публикува в Instagram, за да увери феновете, че е добре. Преди 37-ата си професионална битка, Дикенс се оплака от факта, че не е успял да си осигури опоненти с големи имена.

„Ако не бях толкова добър, колкото съм, тези хора щяха да ме използват като трамплин“, каза Дикенс пред Boxing News. „Вместо това се опитват да ме заобиколят. Ако имах подкрепата, която имаха другите бойци, щеше да е различно. Бих бил в много по-добра позиция“, каза той преди боя.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    10 0 Отговор
    И къде точно е
    БРУТАЛНИЯ НОКАУТ
    ❓❓❓❓
  • 3 АБВ

    8 0 Отговор
    И какво му е бруталното