Last news in Fakti

23 Юли, 2023 12:30 2 185 1

Донарума с първи коментар след преживения преди дни кошмар

  • джанлуиджи донарума-
  • футбол-
  • псж

Апашите са задигнали вещи, ценности и пари на обща стойност 500 000 евро

Донарума с първи коментар след преживения преди дни кошмар - 1

Вратарят на ПСЖ и националния отбор на Италия Джанлуиджи Донарума направи първия си официален коментар след преживения преди дни кошмар, при който с годеницата му Алесия Елефанте бяха обрани и пребити от въоръжени крадци. Апашите са задигнали вещи, ценности и пари на обща стойност 500 000 евро.

„Да откриеш в 3 часа посред нощ, че в дома ти има въоръжени мъже е един от най-тежките кошмари, които може да преживееш. Аз бях завързан, а Алесия беше принудена да им предаде всичките ни ценности. Не мога да навлизам в детайли, тъй като тече разследване и полицията трябва да направи възстановка на всичко, случило се във въпросната нощ. С годеницата ми трябваше да напуснем апартамента ни в Париж и да се настаним в хотел, за да може разследващите да свършат работата си“, заяви 24-годишният вратар пред изданието „Либеро“.

„Много се бях уплашил по време на обира. Бях особено притеснен, че може нещо да се случи на Алесия. Аз бях вързан и безпомощен. Не можеш да мръдна. Не говоря добре френски и беше трудно да обясня на тези хора къде са всички неща, които искат да вземат. Алесия им ги даде, въпреки че беше много изплашена. Ужасяващо преживяване, особено за нея. Използваха насилие, което може да я нарани много тежко“, допълни Донарума.

При излизането на първите информации за обира в дома на италианския вратар имаше данни, че Джанлуиджи Донарума и Алесия Елефенте са били вързани чисто голи. Освен това футболистът на ПСЖ е бил ритан в главата от обирджиите.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пловдив 1912

    8 2 Отговор
    Стивън Кинг предрича военно положение във Франция през 2025 г. в романа си "Бягащият човек".