Last news in Fakti

23 Юли, 2023 14:00 1 583 0

Фернандеш разкри как е реагирал Магуайър за капитанската лента в Ман Юнайтед

  • манчестър юнайтед-
  • бруно фернандеш-
  • хари магуайър-
  • ерик тен хаг-
  • капитанска лента-
  • футбол

Искаше ми се аз да бъда новият капитан, но не знаех за избора

Фернандеш разкри как е реагирал Магуайър за капитанската лента в Ман Юнайтед - 1

Новият капитан на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш разкри как е разбрал за решението на мениджъра Ерик тен Хаг да му даде лентата на отбора. Той също така добави, че досегашният капитан Хари Магуайър е реагирал положително, когато е разбрал кой е неговият наследник в тази роля.

“Искаше ми се аз да бъда новият капитан, но не знаех за избора. Мениджърът искаше да го съобщи на целия отбор и да се увери, че всички ще го разберат едновременно. Много е приятно да бъда капитан на Манчестър Юнайтед. Това е голямо постижение в моята кариера, но сега предстои много работа за вършене. Хари ме поздрави за ролята ми на нов капитан и ми каза, че наистина се радва за мен. Разбирам, че неговата настояща ситуация не е най-добрата. Сигурно му е трудно, но въпреки това с него имахме един прекрасен момент”, заяви Фернандеш след победата на Юнайтед с 2:0 над Арсенал в контрола, в която именно той отбеляза първия гол.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА