Last news in Fakti

23 Юли, 2023 19:00 1 783 0

Роналдо кара защитник на Ман Юнайтед да избере Ал Насър

  • ерик баи-
  • кристиано роналди-
  • футбол-
  • ал-насър-
  • ал насър

Смята се, че голямата звезда на Ал Насър - Кристиано Роналдо, лично е говорил с Баи, за да му разкаже подробности за първенството и начина на живот

Роналдо кара защитник на Ман Юнайтед да избере Ал Насър - 1

Защитникът на Манчестър Юнайтед – Ерик Баи, привлича все по-голям интерес към себе си от Саудитска Арабия. Sky Sports пише, че в ход са преговори между „червените дяволи“ и два различни клуба от арабската страна за тригодишен договор на стойност 20 милиона паунда за бранителя.

Смята се, че голямата звезда на Ал Насър - Кристиано Роналдо, лично е говорил с Баи, за да му разкаже подробности за първенството и начина на живот. Бранителят, който прекара последния сезон под наем в Олимпик Марсилия, не е с Юнайтед на турнето на клуба в САЩ и не е част от бъдещите планове на мениджъра Ерик тен Хаг.

Баи има още една година от договора си с клуба, като има опция за удължаването му с още 12 месеца. Имайки това предвид, Юнайтед ще иска да договори трансферна сума за играча, който се очаква да напусне скоро.

По-рано днес Ал Насър обяви привличането на друг защитник на Манчестър Юнайтед - Алекс Телес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА