Last news in Fakti

24 Юли, 2023 14:00 10 538 7

Стана ясно кой взема най-високата заплата в ЦСКА

  • матиас фаетон-
  • футбол-
  • цска-
  • юрген матай

Както е известно, централният защитник лекува тежка контузия и дълго време ще е извън терените

Стана ясно кой взема най-високата заплата в ЦСКА - 1

Футболистът, получавал най-висока заплата в ЦСКА през миналия сезон, е капитанът Юрген Матай. Холандецът прибира близо 30 000 евро на месец, съобщава БЛИЦ. Както е известно, централният защитник лекува тежка контузия и дълго време ще е извън терените. Очаква се той да се върне в игра чак в началото на 2024 година.

Стана ясно още, че Матай вече не е №1 по заплати. Неговото "постижение" е счупено от новата перла в състава Матиас Фаетон. Централният нападател ще взима малко над 30 000 евро на месец. Фаетон пристигна и за рекордните 2 милиона евро, които заедно с бонусите "червените" ще платят на Гренобъл. Таранът е роден в парижкото предградие Коломб, но играе за националния отбор на Гваделупа - отвъдморска територия на Франция.

Колкото Юрген Матай пък ще прибира всеки месец друго лятно попълнение в ЦСКА - колумбиецът Данило Асприля. Острието се завърна в България, след като за последно носеше екипа на израелския Бейтар Йерусалим.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Величко

    10 0 Отговор
    Е , аз вегетирам някак си с 500 евро месечна заплата ! Така е в Абсурдистан ! Да съм станал футболист , а не да работя медицина !

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Позор

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "Величко":

    Що за глупост свещена - накакви си ритни топковци, които ако ги няма, света няма да изгуби нищо получават някакви баснословни заплати в сравнение с образовани и реално работещи хора (лекари, сестри, учители, инженери, строители, земеделци, животновъди, машиностроители, механици и тн), чийто труд има пряк ефект за другите хора. Това безумие трябва да спре. Не е нормално да е така. Ако тия ми ритат топка в мивката, ще пусна водата да ги отмия!

    Коментиран от #5

  • 3 Гост

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Величко":

    Приятел,много са неправдите в живота
  • 4 Абе

    2 0 Отговор
    Докато има такива, които да ходят на мачовете и да им купуват артикулите и на всичко отгоре да изпадат в екстаз ще така. А че ритнитопковците не го заслужават е ясно
  • 5 125

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Позор":

    От всички изброени в скобите, имаш право само за инжинери механици машиностроители.Повечето от другите са си доста добре и да не дава господ да ти потрябва някой от тях, като да речем лекар или строител. По алчни от тях са само адвокатите.
  • 6 Диамантената ръка

    3 0 Отговор
    Не е луд който яде баницата... 30000 евро, пари на вятъра
  • 7 анонимен

    1 0 Отговор
    ЦСКА е стигнал Лудогорец по заплати.