Last news in Fakti

28 Юли, 2023 14:30 2 728 6

ЦСКА отне капитанската лента на Иван Турицов

  • иван турицов-
  • цска-
  • футбол-
  • сепси

Решението е продиктувано от поведението на защитника след края на мача със Сепси на "Армията", загубен с 0:2

ЦСКА отне капитанската лента на Иван Турицов - 1

Иван Турицов вече не е капитан на ЦСКА, съобщава сайтът на клуба. Решението е продиктувано от поведението на защитника след края на мача със Сепси на "Армията", загубен с 0:2.

След последния съдийски сигнал Турицов влезе в разправия с част от феновете в сектор "А". От клуба осъждат строго действията на футболиста, който получи огромна подкрепа от червената общност в края на миналия сезон, когато изпусна много важна дузпа срещу ЦСКА 1948.

Ето съобщението от "Армията":

"Благодарим ви, “армейци”! За безрезервната си подкрепа и кипящата страст по трибуните от първа до последна минута не заслужавахте това представяне. Емоциите бяха много, адреналинът - висок, но това не оправдава поведението ни на терена.

Ето защо ръководството на ЦСКА взе решение да отнеме капитанската лента на Иван Турицов. След невероятната подкрепа, която Иван получи от всички в клуба и по трибуните в края на миналия сезон, вчерашните му реакции срещу публиката на ЦСКА са недопустими. Не приляга капитанът на най-великия клуб в България да реагира по този начин и да не е в състояние да контролира емоциите си.

ЦСКА е не само спортна институция, но един от най-великите феномени в страната ни. Като такъв сме длъжни да го пазим и поставяме над всеки".


Поставете оценка:
Оценка 4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 УЕФА я достраша

    11 14 Отговор
    Шиптъри няма да пътуват в ответния мач в София, за да не ги направят нашите на мармалад!😜😜😜😜😜😜😜😜😜
  • 2 Герак Митко

    8 16 Отговор
    Саша Илич, практикува стил ,,никой не знае какво да прави". От както е поел отбора головете от "игра" почти липсват. Разчита се на статични положения, всичко друго е случайност и грешки на противника. Време е за приключване на експеримента ,,Илич". С тези играчи, трябваше да ги заврем в мечи гАз.
  • 3 фергюсън

    7 16 Отговор
    БГ.футбол трябва тотално да се закрие ,защото той сега е само за да се почели от черно тото !!
  • 4 ЦСКА 1948 или ЦСКА—София

    7 5 Отговор
    Щото ЦСКА няма, беше закрито от ГуГу на 9.9.2016
  • 5 кУмУнист

    5 1 Отговор
    Миналата година Ганчев посочи среден пръст на г сектор и им показа, че не му дрема, сега и този некадърен ритнитопковец ги наплю, че искаше и едно в едно да им прай.
  • 6 Последния Софиянец

    1 0 Отговор
    Дреме ти Турицов, бий я пак у лево и да не ти пука