Last news in Fakti

30 Юли, 2023 21:38 1 356 0

УЕФА промени часа на реванша между ЦСКА 1948 и ФКСБ

  • цска 1948-
  • реванш-
  • букурещ-
  • фксб

Срещата е изместена с час и половина по-късно

УЕФА промени часа на реванша между ЦСКА 1948 и ФКСБ - 1
Снимка: БГНЕС

Европейската футболна централа (УЕФА) смени часа на реванша между ФКСБ и ЦСКА 1948. От централата се преместили двубоя с час и половина по-късно и той ще стартира в 21:30, а не както бе съобщено по-рано от 20:00. Мачът между двата тима е в четвъртък, 3 август на стадион „Триумфална Арка“ в Букурещ. Главен съдия на срещата ще бъде албанецът Джукшин Джака, а негови помощници ще са сънародниците му Нертил Брегаси и Арбер Пема.

В първата среща ФКСБ победи ЦСКА 1948 с 1:0 на Националния стадион „Васил Левски“ с гол на Флоринел Коман.

Треньорът на българския тим - Атанас Рибарски, се надява, че ще може да ползва за реванша Ивайло Чочев, тъй като отборът имаше сериозни проблеми в средата на терена. Националът лекува травма, която получи в контролата с Арис по време на подготовката и все още не е играл през новия сезон. Медицинският щаб прави всичко по силите си, за да го възстанови за втория мач с ФКСБ.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА