Last news in Fakti

1 Август, 2023 18:40 2 398 4

Христо Крушарски се завърна на "Лаута" и обяви големи новини за Локо Пд

  • христо крушарски-
  • футбол-
  • окомотив пловдив

Първата е, че той отново има думата в мъжкия състав на клуба

Христо Крушарски се завърна на "Лаута" и обяви големи новини за Локо Пд - 1

Христо Крушарски обяви, че не приема оставката на Павел Колев като изпълнителен директор на Локомотив Пловдив. Бизнесменът съобщи три големи новини за „черно-белите“.

Първата е, че той отново има думата в мъжкия състав на клуба. "След като се върнах, се занимавах с школата и младите ни формации. От вчера обаче пак съм ангажиран с представителния ни тим", заяви Крушарски пред Блиц.

Втората новина е свързана именно с Павел Колев, а третата - с Илко Пиргов.

„Ако Колев го сърби, да ми каже, за да го почеша. Е, видяхме се и аз правя всичко възможно, за да го задържа, защото той е професионалист и знае как да работи. Павел е пуснал едномесечно предизвестие за напускане. Надявам се да го скъса и хвърли в коша. Мисля, че ще успея да го разубедя, но той е зрял и интелигентен човек и има последната дума.

При положение, че Колев остане на поста си, Локомотив ще има и спортен директор. Това ще бъде Илко Пиргов, когото феновете обичат и уважават.

Разберете едно – пушекът в Локото трябва да излиза само от един комин“, категоричен е бизнесменът.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 как

    8 2 Отговор
    може да се вярва на човек - уж бизнесмен с принципи като: иде ми , дойде ми.
  • 2 фергюсън

    7 1 Отговор
    Великите президенти във футбола са и едни от най-великите мушингери в държавата , и никой за нищо не ги бара !!!

    Коментиран от #4

  • 3 Фен на футбола

    5 0 Отговор
    Този докъде беше до сега че се завръща. Стига с тези президенти които не знаят какво искат и искат да приравнят футболната игра в някаква обикновена професия ,ако иска да бъде известен по край футбола да развързва кесията а ако не да си гледа гръмотевиците и живей с спомените комсомолски
  • 4 Сандо

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "фергюсън":

    Погледни и на Запад ,при големите отбори с големите пари - там пък що за скандали имаше.В сравнение с тях нашите са дребни тарикатчета.Просто въпрос на мащаб.