Last news in Fakti

2 Август, 2023 12:00 1 318 4

Италиански и френски агенти ще следят футболист на Левски срещу Шкупи

  • жереми петрис-
  • левски-
  • футбол-
  • шкупи

Към 25-годишния бранител вече бе заявен интерес от страна на тимове от Серия Б, както и такива от двете елитни дивизии на Франция

Италиански и френски агенти ще следят футболист на Левски срещу Шкупи - 1

Италиански и френски агенти ще гледат на живо мача между Левски и Шкупи в четвъртък на стадион "Георги Аспарухов". Те ще присъстват на срещата, за да следят изявите на защитника на "сините" Жереми Петрис.

Към 25-годишния бранител вече бе заявен интерес от страна на тимове от Серия Б, както и такива от двете елитни дивизии на Франция.

Десният бек се представя много силно с екипа на "сините" и от началото на сезона е стартирал като титуляр във всички четири официални мача на отбора.

До момента Петрис има на сметката си 35 двубоя във всички турнири, в които е реализирал един гол, откакто подписа с Левски през лятото на 2022 година.

Договорът на французина е до края на този сезон, като на този етап той отказва да го поднови.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сандо

    6 2 Отговор
    Няколко години Левски трябва да бъде като транзитна станция за футболисти,за да може да изплува финансово.И чак след това да започне да изгражда отбор,способен да направи някакъв пробив в Европа например.Ако разберат и приемат тази тактика,то до 5 години ще живнат.Ако не - ще продължат мъките.Има обаче един проблем - да намират евтини и добри футболисти,които за година-две да си вдигнат многократно цената.И още да не крадат спечелените пари,а да ги влагат в отбора.

    Коментиран от #2

  • 2 Хамрун.2022

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Сандо":

    Мечтите са безплатни !
  • 3 гръндж

    0 0 Отговор
    Ша купи,Ша купи. Спокойно!
  • 4 фики

    0 0 Отговор
    Левски ще продава качествени футболисти за да избие глобата наложена от УЕФА заради феноввете.Освен това платиха голяма сума да освободят арестуваните фенове в Скопие от шиптарите.