Last news in Fakti

4 Август, 2023 11:20 1 948 0

Вратарят на Арсенал разкри кошмарна новина от ваканцията си след Мондиал 2022

  • аарън рамсдейл-
  • арсенал-
  • футбол-
  • кошмар

В живота ни се случват неща, за които хората дори не знаят, и изминалата година беше като емоционално влакче за мен и семейството ми

Вратарят на Арсенал разкри кошмарна новина от ваканцията си след Мондиал 2022 - 1

Вратарят на Арсенал - Аарън Рамсдейл и съпругата му загубили бебето си по време на почивка след Световното първенство през 2022 г. Кошмарната новина разкри футболистът в колонка за The Players’ Tribune.

„В живота ни се случват неща, за които хората дори не знаят, и изминалата година беше като емоционално влакче за мен и семейството ми. След като се изкачихме до върха на класирането във Висшата лига и отидох на първото си Световно първенство, жена ми и аз разбрахме, че очакваме първото си дете.

Артета ми даде няколко допълнителни дни почивка след световното първенство и отидохме на кратка ваканция. Това наистина беше най-щастливият период в живота ни. Не е лесно да се говори за това, но смятам, че е важно хората да знаят... По време на полета за вкъщи жена ми направи спонтанен аборт.

Не мога да опиша болката от онзи шестчасов полет обратно до Лондон, дори и сега. Просто искам хората да знаят, че не са сами, ако и те преминават през това. Когато се върнахме, почти не говорех за случилото се. Знаеха само семейството ми, съотборниците ми и Микел Артета.

По средата на битката за титлата, когато клубът беше под голямо напрежение, той ме попита дали имам нужда от почивка, за да се възстановя. Микел направи повече от всичко, за да се увери, че всичко е наред с мен и семейството ми.

Това лято Джорджина и аз получихме най-добрия подарък, за който можехме да мечтаем. Разбрахме, че отново чакаме бебе. На седмото небе сме от щастие“, написа вратарят на Арсенал.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА