Last news in Fakti

5 Август, 2023 09:10 2 718 9

Скандално: Уволниха служител на Интер Маями заради Меси

  • меси

Уволниха ме, но си заслужаваше, каза Саламанка

Скандално: Уволниха служител на Интер Маями заради Меси - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Автограф на Лео Меси струваше работата на служител на Интер Маями, разкриха медиите в САЩ. Колумбиецът Кристиан Саламанка, който работи като чистач на стадиона на клуба от МЛС, бил уволнен, защото спрял суперзвездата и го помолил да му се разпише на фланелката. Това се случило на последния мач на Интер Маями.

"Трябваше да почистя тоалетните в сектора, където паркират автобусите. За щастие бях навън, когато автобусът спря и всички играчи слязоха. Последният беше Меси. Достатъчно ми беше да извикам: "Хей, световен шампион!" И той веднага се обърна и ме погледна. Веднага разкопчах работната си риза и отдолу имах фланелка на Аржентина, върху която той постави автографа си.

Тогава се появи охрана, изведоха ме и веднага ме уволниха, но си заслужаваше всяка секунда", каза Кристиан, който от година и половина живее в Маями.

В Интер Маями има правило, че служителите на стадиона, независимо дали работят за клуба или за външна компания, са предупредени да не се снимат със звездите и да не вземат автографи по време на работа, предава "Гонг".


Поставете оценка:
Оценка 4 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бушприт

    21 9 Отговор
    Това определено е идиотия! Да уволняваш служители заради взет автограф е простотия,значи трябва да уволниш топки,фанелки, телефони със снимки на шампиона и любителите на спорта,които са се снимали с него.

    Коментиран от #3, #7

  • 2 редник

    7 0 Отговор
    Вероятно се прави да се избегне търговия с автографите...
  • 3 Голата истина

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "бушприт":

    А дали е вярно май колумбиеца е разпространявал и бело за смъркане
  • 4 Русоробски фронт

    1 2 Отговор
    Тия зад океана са пълен шрот.Направо са утрепали човешкото.Ама и в Рассия не е по различно,раазликата е че стрелят с автомати ако викнеш- да живеее вожда....Имаше такъв случай с млад войник от радост извикал така
  • 5 гост

    5 3 Отговор
    Аз ако съм на мястото на Меси,ще му метна на чистача едни 500 хил.долара,да се радва човека и за компенсация.
  • 6 123432119627

    3 1 Отговор
    Човека се накефил.
  • 7 🇧🇬🇪🇺💯

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "бушприт":

    Ха, Афтограф на Меси си заслужава, същият може да го продаде за 10 000 долара, веднага, особено с Фланелката на Аржентина?
  • 8 🇧🇬🇪🇺💯

    1 2 Отговор
    Колумбиецът е ноо як?
    Супер
  • 9 един

    2 0 Отговор
    Защо Меси Дузпата не е защитил човека?