Last news in Fakti

7 Август, 2023 09:30 2 055 2

Шоуто на Лионел Меси в САЩ продължава (ВИДЕО)

  • лионел меси-
  • футбол-
  • интер маями-
  • купата на лигата

Световният шампион продължи да блести, като откри резултата още в 6-та минута след асистенция от Жорди Алба

Шоуто на Лионел Меси в САЩ продължава (ВИДЕО) - 1

Шоуто на Лионел Меси в САЩ продължава. Отборът на Интер Маями излезе от на пръв поглед невъзможна ситуация и се поздрави с нов успех за Купата на лигата. Този път Далас не успя да се спаси от поражението, въпреки че имаше аванс от два гола, 10 минути преди края. Мачът завърши 4:4, а аржентинецът се разписа в 85-та минута за да се стигне до дузпи. Там футболистите на Тата Мартино не пропуснаха нито веднъж и се класира за следващата фаза.

Световният шампион продължи да блести, като откри резултата още в 6-та минута след асистенция от Жорди Алба.


Последваха 3 гола за Далас, дело на Факундо Киньон, Бернанрд Камунго и Алан Веласко.

Алба отново асистира, този път към Бенджамин Кремаски в 65-та минута. Изглеждаше, че интригата в срещата е налице, но само 3 минути по-късно Робърт Тейлър си отбеляза автогол за 4:2.

Драма все пак имаше. 10 минути преди края Марко Фарфан също прати топката в собствената си мрежа, а след още 5 минути дойде ред на гения на Лео Меси. Магическо изпълнение от пряк свободен удар и резултата беше изравнен. Това се оказа седми гол в само четири мача за носителя на 7 златни топки.

При дузпите единствено Пакстън Помикал пропусна, докато Меси, Бускец и компания вкараха и петте си изпълнения и се поздравиха с драматичен успех.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шегичка

    2 2 Отговор
    Меси от зайчарника е с класи над Меси оня ден на поредното мачле вкара 7 гола.
  • 2 един

    1 4 Отговор
    Само измислени дузпи дават за Меси Дузпата. Срам!