Last news in Fakti

7 Август, 2023 15:00 1 544 5

Фенската групировка "Офендърс": Отвътре нещата в ЦСКА си остават все така безнадеждно изгнили

  • офендърс-
  • фенове-
  • цска-
  • футбол

Запалянковците, които миналата година се обявиха срещу ръководството на любимия си клуб, алармираха, че на "Армията" нещата си остават все така безнадеждно изгнили и не виждат светлина в тунела, поне в обозримо бъдеще

Фенската групировка "Офендърс": Отвътре нещата в ЦСКА си остават все така безнадеждно изгнили - 1

Фенската групировка на ЦСКА "Офендърс" излезе с позиция след срамното отпадане от Сепси в Лигата на конференциите и снощното равенство 1:1 със Славия.

Запалянковците, които миналата година се обявиха срещу ръководството на любимия си клуб, алармираха, че на "Армията" нещата си остават все така безнадеждно изгнили и не виждат светлина в тунела, поне в обозримо бъдеще.

Позицията на фенската фракция "Офендърс":

"Иска ни се да кажем, че измина много турбулентен период, но за съжаление реалността е друга. Турбуленцията предполага и някакво движение нагоре, докато на стадион "Българска армия" единственото, което виждаме, е монотонно и гадно затъване.

Вчера след фиаското срещу Славия момчета от "Сектор Г", включително и наши представители, потърсиха сметка на част от играчите за меко казано ужасяващата игра от началото на сезона, която демонстрират. Адмирации за Християн Петров, Шопов, Хайнц и Линдсет, които не се опитаха да се скрият, а излязоха като мъже и разговаряха очи в очи с нас.

Въпреки че футболистите не знаят къде е проблемът и защо се получава така ние меко казано получаваме "дежа вю" с предишни сезони. Както се казва - тоя мач вече сме го играли. Има ли логично обяснение в такъв случай защо Християн Петров, който беше категоричен титуляр през изминалия сезон, показвайки израстване и стабилна игра, бе закотвен на пейката без ясна причина за сметка на меко казано потресаващия Мено Кох?

Саша Илич ли привлече Санянг или някой друг? На господин Йевтич ли е гениалното решение да упорстваме с 3-5-2, въпреки че средната линейна скорост на защитата, която използва, е колкото на охлюв с дископатия? Или да продължим с безумните центрирания "на пусия" и каквото стане - стане? Ако да, то този човек защо бе върнат на първо място? Или може би не е той този, който решава?

Също така бяхме меко казано изумени от липсата на поне елементарно извинение от страна на ръководството след катастрофата в Румъния.
Без да коментираме позорния резултат и представяне сами по себе си смятаме, че хората, които пътуваха по ден в посока, надвиквайки цял стадион с фенове, го заслужаваха. И това бе най-малкото, което трябваше да получат. Те в крайна сметка получиха признание... от домакинската публика. Доста показателно, не мислите ли?

Миналата година по време на бойкота бяхме обявени за най-големите грешници на света, защото говорихме и обяснявахме неща, които дори към днешна дата продължават да са все така актуални до болка.

Е, позасилихме маркетинга, понапудрихме социалните мрежи, но отвътре нещата си остават все така безнадеждно изгнили. И честно казано светлина в тунела не се вижда, поне в обозримо бъдеще. И не ни трябва да сме най-добрите рибари, за да установим, че както е казал мъдро народът - рибата винаги се вмирисва първо откъм главата.

САМО ЦСКА!".


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Повсеместно е във всичко

    12 2 Отговор
    То ако е само в ЦСКА и то в кое по-точно ЦСКА
    или във футболът ни.
  • 2 кУмУнист

    12 3 Отговор
    Абе само не пипайте бусато, кох и ТУРицов. С тези тримата в игра и Родопа Смолян ще им се опре.
  • 3 Диамантената ръка

    16 1 Отговор
    Когато хора, неразбиращи от футбол се занимават с футбол, така е...
  • 4 всяко зло за добро

    3 1 Отговор
    А бе, дори изгнили да са отвътре нещата, ето че се разминахме с Аякс и няма да губим време с тях:)
  • 5 А леле мале

    13 0 Отговор
    А докато всички "фенове", "фракции", и прочие измишльотини не потърсят сметка на продажниците в политическата система, футбола ще ни е най-малкия проблем.

    Да се правят на мъже и да "искат обяснение" от футболистите са първи, независимо за кой отбор става въпрос. Но да се вдигнат на истински протест не ги търси - траят, слушкат и чакат подаяния от Чекмеджан и придворните му блюдолизци.