Last news in Fakti

8 Август, 2023 07:30 2 593 5

Любо Пенев: Не е справедливо един от отборите се подготвя 7 дни, а другият - 4

  • любослав пенев-
  • футбол-
  • хебър-
  • цска 1948-
  • любо пенев

Лесно допуснахме гола, но се радвам, че бяхме по-активни в големи части от мача

Любо Пенев: Не е справедливо един от отборите се подготвя 7 дни, а другият - 4 - 1

Треньорът на Хебър - Любослав Пенев, изрази разочарованието си, че неговият тим е имал по-кратка подготовка за мачовете си спрямо останалите. Според Ел Голеадор програмата у нас трябва да е по-регулирана.

"Лесно допуснахме гола, но се радвам, че бяхме по-активни в големи части от мача. Създадохме две или три положения и трябваше да реализираме.

Трябва да сме готови за такъв тип ситуации - с човек по-малко. Важно е в процеса на надграждането. Трябва да показваме характер.

Имаше много фаулове, които заслужаваха картони за противника, но не бяха отсъдени.

Очаквам още по-добър Хебър срещу Ботев Пловдив. Ние ще имаме само 4 дни да се подготвим за този мач, това не е справедлива програма. Един от отборите се подготвя 7 дни, а другият - 4. Програмата трябва да бъде регулирана по-добре."


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 оле

    8 1 Отговор
    С Ботев ли ще играят?
    Че те ще бият Ботев и пловдивската легионерска дружинка ще се закотви на дъното.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 кУмУнист

    0 9 Отговор
    Тоя алабаш който няма никакви успехи като треньор ще спре ли да мучи след всеки мач, тия и Тройчо няма мач и отбор в който да не са били и да не реват срещу садия. Абе посредственико, направи нещо в смешната си кариера и тогава с претенциите, че ставал смешен иначе .

    Коментиран от #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Кефиш ме

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "кУмУнист":

    Всички комплексари са завиждат на по-усоешните от тях! Супата за един сезон е изкарвал повече пари отколкото целия ти род за един век!