Last news in Fakti

9 Август, 2023 07:30 3 806 15

Порязаха Лудогорец в Европа (ВИДЕО)

  • лудогорец-
  • футбол-
  • лига европа

Освен това играчите на Ивайло Петев грешаха доста често и при подаванията, което позволи на домакините да създават опасни положения

Порязаха Лудогорец в Европа (ВИДЕО) - 1

Лудогорец загуби от Астана като гост с 1:2 в първия мач между двата отбора в турнира Лига Европа. Българският шампион не демонстрира добра игра, като допусна елементарни грешки в защита. Освен това играчите на Ивайло Петев грешаха доста често и при подаванията, което позволи на домакините да създават опасни положения.

Определено обаче и главният съдия имаше заслуга за загубата на Лудогорец, тъй като независимо от слабата продукция на играчите на "орлите", Лудогорец можеше да си тръгне с добър турнирен резултат.

Това можеше да се случи, ако реферът не си бе затворил очите при две положения в наказателното поле на Астана. Първото бе, когато Десподов замахна и прибра топката, а защитник на домакините се хвърли да го парира и игра с ръка.

Втората ситуация бе кристална дузпа за Лудогорец. Бърнард Текпетей бе заел отлична позиция в наказателното поле и футболист на "орлите" го намери с добро центриране. Малко преди топката да попадне на главата на Текпетей играч на Астана го изблъска грубо в гърба, като тук трябва да се отбележи, че нямаше никакъв шанс да играе с топката. И при двете ситуации обаче главният съдия се направи на разсеян.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Някой

    15 2 Отговор
    Нищо ново и нищо лошо.
    Ще започнем месец септември като се концентрираме в местното първенство. Това важи за всички български отбори. Ще оставим балъците да се трепят в тези неприятни европейски турнири, докато ние тук си караме мирно и кротко.
    Е, то не остана футбол в тази държава, но пък как и да има? Нима има нещо хубаво и/или нормално в татковината след 33 години "преход"?

    Коментиран от #11

  • 3 Стефан Лъв

    16 0 Отговор
    Българските отбора все се оправдават, а в европейските турнири вече нищо не правят.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ре.зн яциотразград

    10 1 Отговор
    Така както другите отбори в България ги режат така и чаа.аа.лмм.ите в европа
  • 6 Ганьо

    7 1 Отговор
    Тази година ще се задоволят с българските грандове, повече не могат...
  • 7 вярно е

    7 0 Отговор
    И него, и Левски ги пратиха да играят в Азия.
  • 8 Мамалигата ни поряза

    3 7 Отговор
    Съдията от Румъния не даде чисти две дузпи, една след друга и то при 1:0 за българите.Мамалигарите не ни обичат- то пък кой ли ни обича?- открай време са надменни и нагли, макар, че са гола вода.Минават през нашата територия на път за Гърция, оставят боклуци, мръсотия, правят навалица по границата, а в Гърция не харчат пари, не ходят по таверни като нас, защото са стиснати. И гърците го споделят това.

    Коментиран от #10

  • 9 Даниелс

    8 2 Отговор
    Браво! Една хубава новина за деня!
  • 10 обективен

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "Мамалигата ни поряза":

    Просто Астана са връзкари.
    Можеха да дадат 1 дузпа, да.
    Нямам впечатление тумънците да създават проблеми, макар ,че стотици хиляди всяка година идват на куррот тук.

    Колкото до мача - Лудогорец игра много слабо и трябва да изиграер съвсе мразличен мач в Рз.
    Прехваления Текпетей е заприличал на дебел чичко и това е само една от 1000-та критики които мога да споделя.
  • 11 резултатите са дребен проблем

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Някой":

    По принцип отборчета съставени приоритетно от чужденци,. които не дават 5 стотинки нито за страната нито за клуиба, не са тръопка на родния фен.
    Дали ще паднат или ще отстрант маргинален клуб от Азия няма никакво значение почти.
    Слаб интерес, който се крепи на косъм. Ако още малко влошат положението, косъмът ще се скъса и никой няма да си губи времето да ги гледа.
    Само алкохолиците комарджии ще ги следят за да си правят залозите.

    Коментиран от #13

  • 12 Чичко

    4 0 Отговор
    За разлика от шампионата няма редовна дузпа и червен картон,което наруши играта на нашия шампион,ще трябва сега да се раздават на 150%
  • 13 Някой

    4 1 Отговор

    До коментар #11 от "резултатите са дребен проблем":

    То и сега ги гледат само маргинали, наркомани и алкохолици. Виж каква публика ходи по стадионите - нискочели маймуноподобни индивиди по голи шкембета.
  • 14 леле леле

    6 0 Отговор
    истината е че такива "нарушения" в българия реферчетата ще си счупят краката да ги дадат за лудогорец, докато в чужбина критериите са други и никой не им се кланя, затова когато излезнат нашите отбори на международна сцена се почват червените картони и реването....
  • 15 Бойкофен

    0 0 Отговор
    Съдиите са виновни за всичко. Те не знаят ли как да свирят. Веднага да им се направи обучение в България.