Last news in Fakti

12 Август, 2023 14:53 1 495 1

Колко ще приберат Джошуа и Хелениус?

  • джошуа-
  • бокс-
  • пари-
  • вели-
  • хелениус

Ей Джей гледа към 8 млн. паунда

Колко ще приберат Джошуа и Хелениус? - 1
Снимка: Факти.бг/Архив

Антъни Джошуа ще се бие с Роберт Хелениус тази вечер в O2 Arena в Лондон. Основното събитие на вечерта първоначално беше планирано да бъде реванш между Ей Джей и Дилиън Уайт. Срещата обаче беше отменена, след като Уайт даде положителна допингпроба, предава gong.bg.

Джошуа ще бъде на ринга за първи път, откакто победи Джърмейн Франклин със съдийско решение през април. Докато неговият опонент Хелениус се би във Финландия миналата седмица, побеждавайки Мика Миелонен с технически нокаут.

Промяната на съперника ще лиши Джошуа от огромна сума пари, но все пак британеца ще напълни портфейла след боя довечера. За момента няма потвърдена сума за това колко ще получат съперниците. Въпреки това беше съобщено, че ще има общо 9,5 милиона паунда хонорар.

Според вестник „Сън” Антъни Джошуа ще получи гарантиран хонорар от 8 милиона паунда, докато неговият опонент Хелениус прибира 1,5 милиона. Ей Джей също трябваше да получи голямо процент от пей пър вю продажбите, ако битката с Уайт се беше състояла.

Но тъй като първоначалният двубой беше отменен, Джошуа срещу Хелениус не се смята за достатъчно голям бой, за да се постави PPV и ще бъде достъпен за притежателите на стандартен абонамент на DAZN.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Толкова пари

    0 0 Отговор
    за такива умствено ограничени хорица , не е справедливо!