Last news in Fakti

15 Август, 2023 11:30 1 861 1

Тази вечер предстоят 10 вълнуващи мача от пресявките в Шампионската лига

  • шампионска лига-
  • футбол

9 от тях са реванши, а Динамо (Загреб) и АЕК ще се изправят помежду си за първи път, след като срещата в Атина беше отложена заради трагичния инцидент, довел до смъртта на фен на гръцкия тим

Тази вечер предстоят 10 вълнуващи мача от пресявките в Шампионската лига - 1

Тази вечер предстоят 10 мача от третия квалификационен кръг в Шампионската лига. 9 от тях са реванши, а Динамо (Загреб) и АЕК ще се изправят помежду си за първи път, след като срещата в Атина беше отложена заради трагичния инцидент, довел до смъртта на фен на гръцкия тим.

Програмата за деня ще започне с 4 мача от 20:00 часа. Спарта (Прага) на Мартин Минчев ще посрещне ФК Копенхаген след 0:0 в Дания, Макаби (Хайфа) ще излезе на собствен терен срещу Слован (Братислава) с гол аванс от двубоя в Словакия, Молде ще се опита да заличи минималния си пасив от гостуването на сензацията Клаксвик, а Арис (Лимасол) и Ракув ще подновят съперничеството си след нулево равенство в първата среща.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хоминид

    0 0 Отговор
    ФК"Кьовенхавн" срещу ФК "Спарта" (Прага) ще е интересно мачле.