Last news in Fakti

16 Август, 2023 09:00 1 799 1

Саудитска Арабия ще продължи да плячкосва играчи от Ливърпул

  • алисон бекер-
  • футбол-
  • ливърпул-
  • саудитска арабия

По информация на Foot Mercato Ал Насър има голям интерес към бразилския страж на „червените“

Саудитска Арабия ще продължи да плячкосва играчи от Ливърпул - 1

В Саудитска Арабия са готови да продължат да плячкосват играчи на Ливърпул. След преминаването на Фабиньо, Джордан Хендерсън и Роберто Фирмино в местната Про лига сега от там искат да вземат и вратаря на мърсисайдци Алисон Бекер.

По информация на Foot Mercato Ал Насър има голям интерес към бразилския страж на „червените“. Представянето на Науаф Ал-Акиди срещу Ал-Итифак (поражение с 1:2) убеди клуба, в който играят Кристиано Роналдо и Садио Мане, да предприеме бъдещи действия.

Очаква се да се отправи оферта към офисите на Ливърпул за Алисон Бекер, чийто договор с „червените“ е до лятото на 2027-а година.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МърсиСайд

    1 0 Отговор
    да разкарат тромавия Алкантара, безполезен куц кон.