Last news in Fakti

16 Август, 2023 19:00 2 086 5

Попето: Много неща не знаете, взел съм решението за раздялата с Левски преди месеци

  • левски-
  • ивелин попов-
  • футбол-
  • ботев пловдив

Хората в клуба знаят, усещат, ако те преценят нека ви кажат какво съм им казал, когато пожелах да напусна Левски

Попето: Много неща не знаете, взел съм решението за раздялата с Левски преди месеци - 1

Доскорошният полузащитник на Левски Ивелин Попов коментира раздялата със "сините". Той премина в Ботев Пловдив, а днес даде първа пресконференция като част от "канарчетата".

„Много от нещата не ги знаете, не са казани, решението съм си го взел още преди няколко месеца. Хората в клуба знаят, усещат, ако те преценят нека ви кажат какво съм им казал, когато пожелах да напусна Левски. Искам да им пожелая успех, решенията са си само мои и никой няма право да ме съди, това съм преценил.

Успех на Левски, в момента сме на „Колежа“. Искам, готов съм и желая да изляза на терена", заяви Попето на официалното си представяне.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левскар

    15 1 Отговор
    Какво има да казваш.Видяхме те вьв най горещите мачове изложи се като кифлажия.
  • 2 Аааа това ни беше ясно ,

    2 1 Отговор
    лоялност към амебата мъри.
  • 3 Стилян

    4 6 Отговор
    Бягай!!Левски е слаб отбор с крадливо ръководство
  • 4 7542

    5 1 Отговор
    Какво има да знаем. Виждаме го на терена, просто е. Не си на ниво за Левски.
  • 5 Бончо

    7 1 Отговор
    Не Гледам Футбол,Не съм Фен на този спорт.Не означава че не го уважавам,не го зачитам,не го признавам за спорт с принос, към това младите да са ангажирани физически,Но ми дойде до гуша - Пак Някой да Знае Нещо!!!! - Но Да не го КАЗВА.....
    Това Някаква Нова Мода ли е ?, Щото и Политици и Адвокати и Прокурори и Съдии и Бизнесмени и Спортисти все с това СКАПАНО КЛИШЕ ВЗЕХА ДА СЕ ПРАВИТЕ НА ИНТЕРЕСНИ!!! ...НЕ СТЕ...! АКО НЕ СТЕ ГОТОВИ ДА ГОВОРИТЕ------ХОДЕТЕ НА М@ИНАТА СИ