Last news in Fakti

22 Август, 2023 21:00 1 337 3

Вили Вуцов избухна: Всеки, който съска и мъска, може да се застреля с пушка (ВИДЕО)

  • янтра-
  • велислав вуцов-
  • футбол-
  • септември

Вуцов прикани всички, които „съскат и мъскат“ да отидат в близките оръжейни магазини в Габрово и „да се застрелят“

Вили Вуцов избухна: Всеки, който съска и мъска, може да се застреля с пушка (ВИДЕО) - 1

Треньорът на Янтра – Велислав Вуцов, за пореден път даде култово интервю след инфарктния успех на неговия тим с 3:2 над лидера във Втора лига Септември София.

Вуцов прикани всички, които „съскат и мъскат“ да отидат в близките оръжейни магазини в Габрово и „да се застрелят“. Емоционалният Вуцов направи емоционално изказване, като отличи своя тим и призна, че Янтра има един от най-добрите състави във Втора лига.

„Навсякъде, незаслужено накрая стигнаха до 2:2 след сериозни наши грешки. Поуморихме се. Ще карам по-обстоятелствено. Преди 3 месеца всички смятаха, че Янтра е изпадащ отбор и няма шансове за нищо друго. За себе си няма да говоря. В днешния ден и мач отборът на Янтра надскочи и показа, че има класа да бъде един от най-добрите в групата“.

„До 75-ата минута добър баланс и в дефанзивен план. Два балона хвърлиха противника, за които говорихме. Хвърлят силни тъчове, но позаспахме. Тази победа я подарявам на целия град. Днес дойдоха много хора. Всички ме убеждаваха, че в Габрово таванът на хора е 6-700 човека, а днес имаше над 1500 човека. Много ни подкрепяха и при 2:2 не се разочароваха и нямаше намеци за разочарование. Дадоха кураж на момчетата и сила. Капитанът Казаков, който изпусна дузпа в Русе, беше там, където трябва. Той игра добре и поведе отбора си. Всичките ни играчи са с различни голове. Отбеляза страхотен гол за 3:2 и мисля, че много трябва да съжаляваме за няколко чисти положения. Тони Иванов и Иван Василев – престъпление, трябваше да вкарат, за да отиде отборът на Септември по-рано на баня, масаж и възстановяване и да стане 3:1. Бяхме наказани от 1 грешка. Поздравления за публиката“.

„Никога не е ставало въпрос нашият отбор да влиза в горното ниво. Ръководството е коректно към нас и тази седмица вече аз ще съм човекът, който ще иска среща. Да не се надуят балоните, че ще правим чудеса, а накъде отиваме и хората да имат информация. Отборът има потенциал и всички трябва да са наясно. Имаме си проблемите, докарахме сериозен директор на школата, който иска да промени нещо. Там имаме „троянски коне“ и това ще е една от темите. Ако искат да има 7-8 габровци на терена, ще трябва да се работи. Селекцията ни е с един Дани Младенов на 36 години от А група. Петър Вуцов от Своге по треньорски причини почти не играеше. Аманатидис е местно младо момче и Цветан, левият ни защитник. Това са момчета ниво Б група, но дават много разнообразия, макар да сме къси. Искам да направя ротации, но шапки долу за всички момчета и публиката. Янтра вече е на друго ниво, нито говоря за влизане, нито за излизане. Предстои за тях най-трудното. Сега трябва да покажат непрестанно добра игра. Ще страдаме. Ще има и трудни мачове, няма да играем добре. Това са млади момчета, засега евтини. Аз искам те да са много скъпи и всички тези, които съскат и мъскат, има 3-4 оръжейни магазина, да отидат и си вземат една пушка и да се гръмнат“.

„Тръгнаха като лидери Добруджа със Спартак Варна. Феноменална селекция и скъпи играчи, но в никой случай не са по-добри. Искам да се възстановим, да се концентрираме и да се върнем непобедени от Добрич. Имаме силите. Във футболно естество като бързина и агресия, безспорно сме най-добри. Имаме да работим много и трябва да вкараме в период във времето. То ще ни стигне, само трябва да сме спокойни и сами да решим какво ще правим“, завърши Велислав Вуцов.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен с стари спомени

    3 1 Отговор
    Вуцов добър треньор си но бъди по скромен ако искаш да имаш по голяма подкрепа . Изненадан ли си че провинцията никой не я брои и че се смята че само в София се играе футбол .Подражавайки на баща си беше добър футболист и велик ръководител в футбола
  • 2 Вилка хубаво е

    1 0 Отговор
    Да си вярваш, но и това ще мине! С това арогантно и детинско поведение, не играчите, а ти си за Втора Лига! Дано надрастнещ себе си!
  • 3 фен

    2 2 Отговор
    Вили е Бога на треньорите !