Last news in Fakti

24 Август, 2023 06:13 1 976 5

Меси: В Маями открих щастието с топката

  • интер маями-
  • футбол-
  • лионел меси

Бяха две трудни години в ПСЖ

Меси: В Маями открих щастието с топката - 1


Блестящият с изявите си в Америка Лионел Меси отново си спомни за периода в Пари Сен Жермен. Световният шампион прекара във френската столица две години, но престоят му определено не бе това, което самият той очакваше.

„Бяха две трудни години в ПСЖ. Бях загубил чувството да се забавлявам, играейки футбол. Участията ми с националния отбор бяха най-щастливите ми моменти в този период. Тук в Маями исках да открия точно това чувство и го направих – щастието с топката”, сподели Меси в интервю.

Въпреки че е от съвсем скоро в Интер Маями, Лионел Меси успа да спечели първия си трофей с американския клуб. Интер завоюва Купата на лигите, а аржентинецът се превърна в голмайстор на отбора в турнира с 10 гола в 7 мача.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бушприт

    3 2 Отговор
    Джордин Хуйтема е една от големите атракции на националния отбор на Канада. 22-годишната нападателка блести с невероятната си визия и е сред най-обещаващите таланти в женския футбол. Джордин вече има на сметката си колективни и индивидуални отличия. Най-значимото до момента е олимпийският златен медал през 2021 г., който е първи за Канада.

    Коментиран от #5

  • 2 Киро

    1 8 Отговор
    Открил щастиет Кото играе с посредствени футболисти
  • 3 плюс минус

    5 1 Отговор
    Не разбирам от футбол, но защо екипите на този отбор са в розово- лилаво - сиво?
    Тези дни гледам световното по лека атлетика - спортистите са предимно с доста слаби тела,
    но силни и бързи физически.
  • 4 Човек

    6 0 Отговор
    Меси за един месец им превъртя първенството. ПСЖ бяха обречени. Не може да се бориш за титлата в Шампионска лига с посредствена защита и халфова линия и да чакаш Меси, Мбапе и Неймар да вкарат повече от противника. Барса имаха същия проблем, когато останаха без Алвеш, Масчерано, Шави и Иниеста. Ушатата не се печели само с атака. Всички линии трябва да са силни. Затова Меси беше нещастен в ПСЖ. Той беше там само за голямата титла, а тя беше мираж. В Америка няма напрежение и си прави кефа. Отиде в най-слабия отбор без никакви очаквания, пък взе че спечели трофей.
  • 5 самота и завист

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "бушприт":

    Така става като се отърва от оня нейния ганайски печкиньо.