Last news in Fakti

24 Август, 2023 08:00 1 324 3

Илиан Илиев официално ще играе в гръцката Супер Лига

  • илиан илиев-
  • футбол-
  • трансфер-
  • кифизия

Клубът от Атина е новак в елита на Гърция, като целта му през този сезон ще е да се утвърди сред най-добрите в страната

Илиан Илиев официално ще играе в гръцката Супер Лига - 1

Илиан Илиев-младши официално има нов отбор. Халфът премина под наем от Аполон (Лимасол) в гръцкия Кифизия (Атина) за един сезон.

Клубът от Атина е новак в елита на Гърция, като целта му през този сезон ще е да се утвърди сред най-добрите в страната.

Илиев премина в Аполон през лятото на 2021 година от Черно море. За кипърския тим изигра 52 мача, като стана шампион с клуба през сезон 2021/22. Той има 10 срещи за националния отбор на България.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гларуса

    0 0 Отговор
    наще надежди, освен в България, никъде не виреят, скоро обратно в Морето !!
  • 2 файчо

    0 0 Отговор
    Всичките ни спортисти заминават по чужди отбори,а в България ще има само африканци.И повече дедовци и бабета.При тия изостанали стадиони и зали спорт в България няма да е наличен скоро. Няма да е далече и националките ни по художественна гимнастика да изчезнат в Италия или във Францата.
  • 3 Той е млад

    0 0 Отговор
    Обаче баща му яде няколко години яде гръцката попара на АЕК! Трябваше да го спре, а Кифисия, е едно квартално атинско отборче което догодина отново ще се върне във втората лига!