Last news in Fakti

29 Август, 2023 16:12 1 657 0

Черно море продаде голмайстора си в чужбина

  • матеус машадо-
  • футбол-
  • черно море

20-годишният бразилец вече е изиграл последния си мач за „моряците“, който беше преди дни срещу ЦСКА в София, тъй като с оглед на обстоятелствата едва ли ще се появи на терена срещу Ботев в петъчното гостуване във Враца

Черно море продаде голмайстора си в чужбина - 1

Черно море прие офертата на чужд клуб за Матеус Машадо и до дни трансферът ще е факт, научи Gong.bg. Очаква се най-късно до края на седмицата или в началото на другата централният нападaтел да се присъедини към новия си отбор, който обаче няма да е Бенфика.

Това означава, че 20-годишният бразилец вече е изиграл последния си мач за „моряците“, който беше преди дни срещу ЦСКА в София, тъй като с оглед на обстоятелствата едва ли ще се появи на терена срещу Ботев в петъчното гостуване във Враца.

Така Черно море спази традицията да продава за добри или повече от добри за родните стандарти суми основен футболист през всеки летен трансферен прозорец. Припомняме, че на 1 септември миналата година Евгений Сердюк бе трансфериран в ЦСКА 1948, преди това Илиан Илиев-младши премина в Аполон Лимасол, а преди него Мартин Минчев – в Спарта Прага.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА