Last news in Fakti

29 Август, 2023 17:06 2 639 0

Съдия разкри мистерия с Хари Кейн

  • хари кейн-
  • байерн мюнхен-
  • футбол-
  • халка-
  • целувка-
  • съдия-
  • брачна халка

В различни групи и социални медии се появиха съмнения, че рекордната покупка на баварците нарушава правилата и играе с пръстен на ръката, който само прикрива с лейкопласт

Съдия разкри мистерия с Хари Кейн - 1

Английският национал Хари Кейн започна мощно в Бундеслигата и вкара три гола в първите си два мача. Зрителите в Германия обаче забелязаха нещо любопитно при начина, по който 30-годишният нападател празнува попаденията си.

На наблюдателните фенове направи впечатление, че Кейн целува мястото, където носи венчалната си халка при отбелязан гол. В различни групи и социални медии се появиха съмнения, че рекордната покупка на баварците нарушава правилата и играе с пръстен на ръката, който само прикрива с лейкопласт.

Мистерията беше разкрита от съдията Даниел Зиберт, който свири при победата на Байерн с 3:1 над Аугсбург в неделя.

„Предварително бяхме предупредени за жеста на Кейн и помолихме Байерн да му обърнат внимание, че може да възникне проблем. Съдиите на мача срещу Аугсбург направихме проверка, за да сме сигурни. Мога с категоричност да потвърдя, че нямаше пръстен под поставената лепенка на пръста. Той използва лейкопласта за имитация на венчална халка и целува мястото, за да демонстрира любовта си към своето семейство“, заяви 39-годишният съдия.

„Мога да споделя и личните си впечатления от Хари Кейн. Той е много земен човек. Преди началото на мача се пошегува за дъждовното време и обяви, че вероятно го е довел със себе си от Англия. Сигурен съм, че Кейн няма да бъде проблем от дисциплинарно естество за съдиите в Германия“, допълни Зиберт.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА