Last news in Fakti

29 Август, 2023 19:20 1 034 0

Исканият от Байерн Мюнхен Кайл Уокър подписва нов договор с Ман Сити

  • кайл уокър-
  • футбол-
  • манчестър сити-
  • байерн мюнхен

Уокър е неизменна част от състава на Хосеп Гуардиола, който спечели требъл през миналия сезон

Исканият от Байерн Мюнхен Кайл Уокър подписва нов договор с Ман Сити - 1

Защитникът на Манчестър Сити - Кайл Уокър, ще подпише новия си договор с „гражданите“ в следващите дни, съобщава журналистът на Sky Germany – Флориан Платенберг.

Германският шампион Байерн Мюнхен, който имаше сериозен интерес към 33-годишния десен бек, отново е отправил запитване за него през миналата седмица, но английският национал ще остане на „Етихад“.

Уокър е неизменна част от състава на Хосеп Гуардиола, който спечели требъл през миналия сезон. От началото на новата кампания е стартирал и в трите мача на „небесно-сините“ във Висшата лига. Настоящият му контракт изтича в края на кампанията, но по всичко личи, че ще бъде удължен, най-вероятно за още една година с опцията за допълнителни 12 месеца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА