Last news in Fakti

30 Август, 2023 15:20 1 505 1

Български национал пред трансфер в Лийдс

  • илиян груев-
  • национал-
  • лийдс-
  • футбол

Йоркшърци ще се фокусират върху подсилване в средата на терена в последните дни от трансферния прозорец и полузащитникът на Вердер Бремен попада в плановете на клуба

Български национал пред трансфер в Лийдс - 1

Английският Лийдс иска да се подсили с българския национал Илиев Груев, пише The Athletic. Йоркшърци ще се фокусират върху подсилване в средата на терена в последните дни от трансферния прозорец и полузащитникът на Вердер Бремен попада в плановете на клуба.

Груев, който е оценен на 4 млн. евро от "бременските музиканти", е желан лично от новия мениджър на Лийдс Даниел Фарке. От Вердер обявиха, че халфът е освободен от днешната тренировка на отбора заради потенциален трансфер.

В радара на Лийдс са попаднали още халфовете Глен Камара от Рейнджърс, Мат О’Райли от Селтик и Кени МакЛийн от Норич.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Илиев Груев

    0 0 Отговор
    българския национал Илиев Груев