Last news in Fakti

30 Август, 2023 19:00 1 003 0

Треньорът на Аякс: Ще сме фокусирани на 100% за мача с Лудогорец

  • морис стийн-
  • аякс-
  • футбол-
  • лудогорец

Предполага се, че елиминацията е приключила, след като си спечелил с 4:1 като гост

Треньорът на Аякс: Ще сме фокусирани на 100% за мача с Лудогорец - 1

Старши треньорът на Аякс Амстердам Морис Стийн говори на официалната пресконференция на своя тим преди утрешния двубой с Лудогорец от плейофите за Лига Европа. Специалистът отписа възможността тимът му да подходи арогантно в реванша срещу родния тим, въпреки че първия мач в Разград завърши 4:1 в полза на гранда от Нидерландия.

“Предполага се, че елиминацията е приключила, след като си спечелил с 4:1 като гост. Със сигурност ние ще приемем нашата игра сериозно и все още сме заети със съперника. Трябва да избягваме да се разсейваме от неуместна арогантност. Ще сме фокусирани на 100% и ние като щаб сме отговорни за това”.

Стайн официално и приветства Жорж Микаутадзе, който дойде от ФК Метц. Общо десет нови играчи подсилиха амстердамци през това лято. „Щастлив съм, че дойдоха нови играчи и сега ще претърпим метаморфоза. Всичките ни позиции вече са заети и съм убеден, че момчетата ще се справят.

Да направиш отбор с 10 нови си е предизвикателство, но ние добавихме качество, така че съм уверен, че можем да станем шампиони“, заяви Стайн по време на брифинга.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА