Last news in Fakti

30 Август, 2023 21:31 1 342 10

Костов: Във Франкфурт сме, за да елиминираме Айнтрахт

  • левски-
  • николай костов-
  • футбол-
  • айнтрахт франкфурт

Костов говори за приготовленията на „сините“ за тази среща и шеговито призна, че смята да изненада съперника с жълтата екипировка, с която тимът ще играе в четвъртък вечерта в Германия

Костов: Във Франкфурт сме, за да елиминираме Айнтрахт - 1

Треньорът на Левски – Николай Костов, говори на пресконференцията на „сините“ на „Дойче Банк Парк“ преди реванша от Лига на конференциите срещу Айнтрахт Франкфурт.

Костов говори за приготовленията на „сините“ за тази среща и шеговито призна, че смята да изненада съперника с жълтата екипировка, с която тимът ще играе в четвъртък вечерта в Германия.

Костов призна, че „просто един добър мач“ не е опция, а Левски ще търси елиминиране на Айнтрахт.

„Изказвам съболезнования за починалите наши фенове в катастрофата след първия мач на близки и роднини от треньорския щаб и името на нашия отбор. Първият мач на нас ни дава основание да вярваме повече в нашите възможности. Самите наши играчи осъзнаха това и се надявам утре да положим максимални усилия не да изиграем добър мач, който няма да остане в историята, а да положим усилия да елиминираме Айнтрахт Франкфурт. Знаем срещу кой играем“, започна Костов.

„Ние се повлияхме от емоциите, тъй като те са приятни. При такава атмосфера играхме нелош футбол и това е основното нещо, което ще даде дух на нашите играчи. Усещам спокойствие у тях и няма да бъдем така напрегнати както в първия мач“, продължи треньорът на „сините“.

„Концентрирани сме да се представим максимално добре. Не искам да бъдем зависими от неприятностите на нашия съперник. Възлагаме задачите, които имаме след анализите. Имахме достатъчно време да се подготвим, за разлика от Айнтрахт. Те играха, докато ние почивахме и тренирахме. Въпросът е как да се справим с фланговата игра на противника. Получихме доста неприятности по левия наш фланг. Взели сме мерки как да предотвратим неприятностите за нашия отбор“, продължи предводителят на Левски София.

„Не е тайна за никой, че нашата игра е базирана на фланговите ни атаки и количествата нападения по фланговете. Те са взели решение да ни противодействат, така и ние сме взели. Големият въпрос е как опазим великия Гьотце. Той е навсякъде, от него излиза творчеството на Айнтрахт и е навсякъде“.

„Жълтата екипировка ще ни бъде утре. Това е една от изненадите. Всеки готви отборът си да изненада противника. Винаги търсим да уловим моменти, с които да затрудним противника. Не може да разказваме тези неща. Не мисля и че има смисъл да се говори много преди този мач. Подготвени сме достатъчно добре. Всичко влиза в плановете ни, дори и продължения. Това е елиминационен мач и сме готови за 120 минути и дузпи“.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Жорж

    2 3 Отговор
    Няма ли кой да му подари на Костов един Съновник!!!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.