Last news in Fakti

30 Август, 2023 17:40 1 074 0

Ерлинг Холанд: Страхотно е да получиш признание от конкурентите си

  • манчестър сити-
  • ерлинг холанд-
  • футбол

За мен е чест да получа тази престижна награда

Ерлинг Холанд: Страхотно е да получиш признание от конкурентите си - 1

Нападателят на Манчестър Сити Ерлинг Холанд говори за впечатленията си от спечелването на наградата за най-добър играч на годината от Съюза на професионалните футболисти в Англия (ПФА).

„За мен е чест да получа тази престижна награда. Да бъда признат от моите конкуренти е страхотно чувство и бих искал да благодаря на всички, които гласуваха за мен. Беше незабравим сезон за отбора и лично за мен. Спечелването на требъл беше нещо, което никога не бих могъл да си представя, така че да го постигна беше невероятно. Имахме невероятни спомени от миналия сезон, но сега искаме да направим същото и тази година. Започнахме добре и трябва да продължим в същия дух“, каза норвежецът.

През сезон 2022/23 Холанд изигра 53 мача за „гражданите“ във всички турнири, като отбеляза 52 гола и даде 9 асистенции. 23-годишният нападател взе и требъл с клуба. Отборът на Хосеп Гуардиола спечели Висшата лига, ФА Къп и Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА