Last news in Fakti

1 Септември, 2023 08:30 987 2

ПСЖ официално взе младежки национал на Франция

  • брадли баркола-
  • псж-
  • футбол-
  • трансфер

Той преминава в състава на шампионите на Франция по футбол с трансфер на стойност 40 милиона евро

ПСЖ официално взе младежки национал на Франция - 1

Пари Сен Жермен привлече нападателя на Олимпик Лион - Брадли Баркола, съобщават от клуба. Той преминава в състава на шампионите на Франция по футбол с трансфер на стойност 40 милиона евро.

Към Баркола имаше интерес и от английския Челси.

Баркола е само на 20 години, но има 47 мача, седем гола и 12 асистенции за родния клуб Олимпик Лион. Той също така е изиграл пет мача за френския национален отбор за младежи и е отбелязал две попадения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хаберих

    1 0 Отговор
    Ако Н.В. Луи XIV-ти види тоя "френски" национал,ще хвърли жезъла и короната,скъпите дрехи,златните си накити,ще слезе от трона и ще отпраши в неизвестна посока.
  • 2 мъкаааа

    1 0 Отговор
    Нека да е лятооооо,само да е лятоооо,бяло и студенооо,като сладолеееед!