Last news in Fakti

2 Септември, 2023 15:30 1 848 13

Директор на Лудогорец: Мечтата ми се сбъдна! Бихме европейски гранд с момчета от школата в състава

  • лудогорец-
  • ангел петричев-
  • футбол

Българският шампион показа добра игра срещу нидерландския тим и заслужено се поздрави с престижната победа

Директор на Лудогорец: Мечтата ми се сбъдна! Бихме европейски гранд с момчета от школата в състава - 1

Изпълненият директор на Лудогорец Ангел Петричев показа, че е изключително доволен от успеха на "орлите" с 1:0 над европейския гранд Аякс на "Йохан Кройф Арена" в мач реванш от плейофната фаза на турнира Лига Европа. Българският шампион показа добра игра срещу нидерландския тим и заслужено се поздрави с престижната победа.

"Имах една мечта, която в четвъртък вечер се сбъдна - да бием европейски гранд с момчета от школата в състава. Благодаря на колегите от Академята, че създават момчета, които имат качества да мерят сили с великия Аякс", заяви Петричев.

Лудогорец отпадна от Лига Европа, но продължа европейското си участие в турнира Лига на конференциите, където попадна в група с Фенербахче, Ньордселанд и Спартак Търнава.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пурко

    4 3 Отговор
    Защо в множествено число
  • 2 Макето

    13 5 Отговор
    Селяк, а видя ли София отблизо? Защо не ги победихте в плевнята, бе смешко? Вкарали един случаен гол в решен мач и сбъднал мечтата си. Мечтата трябва да ти е, да промениш манталитета си.

    Коментиран от #7

  • 3 Пак излъга!

    18 2 Отговор
    Защо тогава купувате чужденци на килограм с недоказани качества и обикновено в залеза на кариерите им, а на тези момчета никога не давате шанс? Те какво да правят след толкова загубени години и много работа? Да ритат, или тях да ги “ритат“ в селските дивизии за без пари ли? Не си ли давате сметка, че така убивате футбола ни и никога няма имаме успехи и на национално и на клубно ниво! Отнася се и за другите футболни клубове в България, но Лудогорец бяха тези които първи въведоха този порочен модел С такава философия до никъде няма да стигнете, отливът от нашите стадиони ще продължава!
  • 4 Гоуст

    13 3 Отговор
    Той в "състава" визира на резервната скамейка. Такива, които нямат 1 минута направена. Иначе да, успех си е да биеш Аякс като гост. Нищо, че мачът се реши още в първия мач и мотивацията беше нулева и че Аякс си разпродадоха играчите преди реванша. Победата си е победа...
  • 5 Смех !

    11 4 Отговор
    Добре,че ония излязоха с масажистите си 😂
  • 6 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 4 Отговор
    Недейте да коментирате такива мачове.Гледам днес коментирате мача на ,Господ Джока........имайте малко милост и към тях!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Тренер

    4 2 Отговор
    Кажи едно име от школата станал футболист последните 20 години.С крадени пари от приватизация нищо не става.
  • 9 Ха,ха,ха

    3 3 Отговор
    Били сте?А класирахте ли се?Цървули!
  • 10 Сандо

    3 0 Отговор
    Интересни хора командват футбола у нас - поне от материалите на журналистите.Единият бил европейски гранд със собствени кадри,които за да ги преброи пръстите на едната му ръка ще са много,а пък на другия му се развалили плановете за грандиозна селекция,защото не бил отстранил германски отбор.И изобщо не поглеждат към скапаното ни първенство и да вземат мерки да му повишат класата.
  • 11 Чочо

    2 0 Отговор
    Чудна гордост.
    Мач без значение,предвид първата среща.
    Стрелката сочи надолу през последните години.
    По скоро трябва да се тревожиш, отколкото да се гордееш.
  • 12 Тото прогноза

    1 0 Отговор
    4,6,21,33,34,45
  • 13 Валери

    1 0 Отговор
    Когато ЦСКА и Левски са били грандове и даже са ги отстранявали лайногорец въобще не е съществувал бе кренвирш.....Били били 🤣🤣🤣