Last news in Fakti

2 Септември, 2023 22:02 2 432 5

ЦСКА с огромен жест към поразеното от мълния дете в Русе, което загуби живота си

  • цска-
  • футбол-
  • русе-
  • мълния-
  • трагедия-
  • жест

По-рано днес от "Армията" изпратиха съболезнователен адрес до майката на Венци

ЦСКА с огромен жест към поразеното от мълния дете в Русе, което загуби живота си - 1

ЦСКА направи огромен жест към детето, което загуби живота си, след като беше поразено от мълния по време на тренировка на стадиона в Русе. 11-годишният Венци, намерил злощнастно смъртта си, е бил фен на "червените", но не му било писано да сбъдне мечтата си един ден да носи екипа на столичния тим.

От клуба оставиха на скамейката официална фланелка с името на момчето, а мястото, на което е поставена, остана празно - сякаш Венци е част от отбора.

По-рано днес от "Армията" изпратиха съболезнователен адрес до майката на Венци.

Публикуваме написаното от ЦСКА без редакторска намеса:

"Уважаема г-жо Вутова,

Приемете нашите най-искрени съболезнования за загубата на Вашия син. Дори не можем да си представим болката, през която Вие и семейството Ви преминавате в този момент. Съжаляваме дълбоко и ни боли, че Венци няма да получи шанс да сбъдне мечтата си и да играе един ден за ЦСКА. Цялата "червена" общност изгуби един малък и важен за нас фен.

Венци и обичта му към ЦСКА ще почетем в днешния мач срещу Берое. Официална тениска на отбора ни с неговото име ще оставим на скамейката на футболистите, а мястото ще остане празно, сякаш Венци е там - сред своите съотборници и сбъдва мечтата си, която всички ние ще помним винаги.

Знаем, че нищо няма да смекчи болката Ви в този момент, но няма как да останем безучастни към трагедията, сполетяла нашия верен фен. Това е нашият начин да го почетем и да покажем съпричастността си към семейството Ви.

С дълбоко уважение,
Ръководството на ПФК ЦСКА София".


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    9 0 Отговор
    Огромен жест към загинало дете!?!?Ми Сир Ки!Ми Сир Ки!
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    0 11 Отговор
    Дано се оправи детето! Здравето е най голямото богатство!
  • 3 отвратителни лицемери са

    8 2 Отговор
    защо никой никога не се сеща да прави огромни жестове за помощ на хилядите тежко болни живи деца в българия ,чакащи лечение което българското здравеопазване не поема
  • 4 бат иван

    2 3 Отговор
    тениска ? верно ли ?
  • 5 тъпи отрепки

    9 2 Отговор
    помагайте и правете жестове към живите и нуждаещи се ,те наистина имат нужда