Last news in Fakti

3 Септември, 2023 21:00 1 348 3

Локомотив Пловдив разпиля Крумовград и се върна на върха

  • локомотив пловдив-
  • футбол-
  • крумовград

"Смърфовете" биха с 4:0

Локомотив Пловдив разпиля Крумовград и се върна на върха - 1

Локомотив Пловдив разпиля Крумовград и записа убедителна победа с 4:0 в мач от осмия кръг на efbet Лига. Джовани (10), Хорхе Сегура (25), Евандро (79) и Алфа Конте (90+1) вкараха попаденията за тима от "Лаута". Седмата поредна победа от началото на сезона върна пловдивчани на първото място в класирането, след като вчера бяха изместени от Черно море. Джовани пък води при голмайсторите, след като вече има шест попадения в efbet Лига.

Двубоят започна доста интересно, като гостите пропиляха "златен" шанс да поведат още в 3-ата минута. Даниел Миланович изведе хитро Диего Рапосо в наказателното поле и бразилецът технично прехвърли излезлия да скъси дистанцията Динко Хоркаш. Топката обаче не намери очертанията на вратата за късмет на домакините.

Локомотив обаче нанесе първия удар в мача и той бе голов. В 10-ата минута Джовани напредна и с фантастичен шут в далечния ъгъл не остави шанс на Георгиев за 1:0.

В 25-ата минута пловдивчани удвоиха преднината си. Включилият се в атака Хорхе Сегура посрещна отбита топка в наказателното поле и я насочи към вратата на Янко Георгиев- Стражът се намеси доста нескопосано и топката премина голлинията.

Гостите обаче не показаха притеснение и започнаха да поглеждат все по-смело към вратата на съперника. На два пъти Динко Хоркаш бе последната преграда пред напористия Александър Колев, а веднъж Миланович шутира в аут от добра позиция.

Второто полувреме започна с гол във вратата на домакините, но попадението на бе зачетено заради засада на Калоян Пехливанов, който засече центриране на Серкан Юсеин от пряк свободен удар.

Динко Хоркаш направи подарък на гостите в 78-ата минута, но резервата Мартин Сораков не успя да се възползва и прати топката високо на вратата на Локомотив.

В следващата минута домакините стигнаха до трето попадение. Отбеляза го Евандро, а с асистенция се отличи най-добрият на терена Джовани. Бразилецът получи майсторски пас от Димитър Илиев и с успоредно подаване продължи към сънародника си, който вкара първия си гол за Локомотив.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 0 Отговор
    Честито Локо Пд Седем Поредни Победи
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.