Last news in Fakti

7 Септември, 2023 09:58 15 535 3

Това не се вижда всеки ден! Джокера "полудя" в Ню Йорк

  • тенис

Джокович поиска негов фен да напусне трибуните

Новак Джокович има 23 титли на сингъл в Шлема при мъжете. Това е рекорд. Именитият сърбин победи Тейлър Фриц в 1/4-финалите на Ю Ес Оупън 2023.

И сега се готви за 1/2-финалите, където ще играе с друг американец - Бен Шелтън.

Джокера записа 6:1, 6:4, 6:4 срещу Фриц.

В края на 3-ия сет обаче Ноле допусна пробив, след като водеше с 4:3 гейма.

В една от точките Новак сякаш беше разконцентриран от вик от трибуните.

Стигна се до резултат 4:4 в сета, Джокера пък "полудя". Започна да вика и да сочи към публиката. В последствие влезе в тирада от жестове към точно определен фен. Привърженикът сякаш се съобрази с нервността на Джокович и доброволно напусна трибуните.

Оказа се, че точно в този сектор има агитка на Новак Джокович, а въпросният фен явно е сред най-подкрепящите Джокера привърженици.

Обстановката пък се успокои и Джокович проби, а след това затвори мача.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 34 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    3 4 Отговор
    Изгони си щаба,защото му извикаха на топка за Брек-пойнт-Алт и той я остави,а топката бе вътре и фриц направи 4:4!колкото до Шелтън..........Това ще е най тежкият мач на Джокович в турнира.......Явно ,този млад англосакс е готвен като проивовес на джокович,дълго време......Много подготвен точно за този турнир е във върхова форма......
  • 3 Ноле е отчаян

    2 6 Отговор
    Джокович вече се кара и на феновете си.