Last news in Fakti

14 Септември, 2023 08:45 1 452 1

YouTube боксьор свали 41 кг. и се пребори с рак, за да се върне на ринга (ВИДЕО)

  • youtube-
  • халал хам-
  • бокс-
  • спорт

Инфлуенсърът в социалните медии е известен със своята комедийна музика, както и с по-сериозен рап, и беше един от оригиналната порода боксьори в YouTube през 2018 г.

YouTube боксьор свали 41 кг. и се пребори с рак, за да се върне на ринга (ВИДЕО) - 1

Звездата от YouTube Халал Хам трябваше да преодолее рак на кожата и да отслабне с над 40 кг. в рамките на година и половина, за да превърне завръщането си в Misfits Boxing в реалност. Инфлуенсърът в социалните медии е известен със своята комедийна музика, както и с по-сериозен рап, и беше един от оригиналната порода боксьори в YouTube през 2018 г. Той откри шоуто за историческото събитие KSI срещу Логан Пол в Manchester Arena, побеждавайки Джизи Джеръми преди дълъг провал със звукозаписна компания да го накара да се отдалечи от светлината на прожекторите.

Но в началото на миналата година той се появи отново на боксовата сцена - срещу бъдещата суперзвезда Солт Папи в OVO Arena Wembley, преди да премине към Misfits Boxing. Той спечели своя дебют под знамето на промоцията срещу DTG, преди да загуби неудобна битка от комика от Тik Tok - Ginty.

Но докато вървеше към ринга през май на път да изстреля Fortnite streamer Zuckles като мистериозен опонент в ъндъркартата на KSI, той изглеждаше различен човек. След добре документирана битка с рак на кожата, Хам започна да тренира здраво и свали огромните 41 кг. от предишното си най-високо тегло.

„За мен това е състезанието“, обясни той пред вестник „Мирър“. „Винаги се стремя да направя невъзможното, това е 100 процента. Реално погледнато, щях ли да отслабна, ако нямаше боксова битка? Не. Тогава защо правя боксови битки? Заради пари ли е? Не, за щастие, слава богу, вече съм благословен“.

„Това е процъфтяването на конкуренцията и аз знам как да стигна до определени места и да правя определени неща. В предишните си битки гледам как мога да стана по-добър и всичко е свързано с теглото. Последната ми битка срещу Zuckles беше най-добрата и това се дължи на теглото“.

„За мен да ставам все по-добър и по-добър в битките не е важно умението, а начинът на мислене, с който влизам в битките и това очевидно се дължи на загубата на тегло. Когато тренирам за тези битки, не мисля „колко тегло трябва да отслабна?' Защото винаги имам добър екип около себе си и те знаят, моят главен треньор по бокс, моят треньор по сила и кондиция и моят диетолог."

Хам ще се завърне на ринга в събота, 23 септември, в Нюкасъл срещу Ашли от победителите в X-Factor 2017 Рак-Су в двубой, в бой, в който той е тежък аутсайдер. Роденият в Уотфорд победи Крал Кени последния път и често е избягван от други влиятелни хора поради сравнително малкото си последователи.

За двубоя Халал Хам ще трябва да тежи 175 фунта, или около 79,4 кг. Когато започна пътуването си към завръщането си в бокса, той накланяше везните към яките 120 кг, което е около 264,5 фунта, което означава, че ще е свалил две категории тегло и почти 90 фунта (41 кг).


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пази боже народа от мисирки

    2 0 Отговор
    какво означава ю туб боксьор??? това някаква демократична маджа ли е или изтекла боза от ухото на мисирка…