Last news in Fakti

14 Септември, 2023 11:20 1 256 3

Голямо събиране на шефове в Левски

  • левски-
  • среща-
  • шефове-
  • футбол

Очаква се основната тема на заседанието на шефовете да бъде свързана с подновяването на договорите на част от играчите

Голямо събиране на шефове в Левски - 1

Важна среща в Левски ще се проведе покрай днешния домакински мач срещу Пирин. На събитието ще присъстват всички членове на Надзорния и Управителния съвет на клуба. Причината за такова голямо събиране на шефовете на „сините“ се дължи на факта, че беше пропуснато едно заседание заради ангажименти през лятото.

Директорите на „Герена“ пък използваха паузата в шампионата за почивка, тъй като от началото на лято почти постоянно бяха заети с отбора заради назначението на нов треньор, след това с подготовката за новия сезон и участието в евротурнирите.

Очаква се основната тема на заседанието на шефовете да бъде свързана с подновяването на договорите на част от играчите. Именно с този казус са свързани и плановете за селекция през зимата.

Със сигурност няма да бъде пропусната и темата с финансовото състояние на клуба. В края на миналата седмица членът на УС Борислав Георгиев обяви, че в клуба тече ревизия, която е свързана с плана за погасяване на дълговете към НАП.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Д. Иванков

    3 0 Отговор
    На мене не са ми се обаждали. Зема да врътна една шайба на баце да им свие перките.
  • 2 ПОДЯЛБАТА

    1 1 Отговор
    НА СПЕЧЕЛЕНОТО ЗАПОЧВА СЕГА. ЩЕ СИ НАПЪЛНЕМ ГУШКИТЕ А ВИЕ ДАВАЙТЕ ДАРЯВАЙТЕ КУПУВАЙТЕ ПЪЛНЕТЕ СТАДИОНА. А ТЕЗ КОИТО НЕ ПОДНОВЯТ ДОГОВОРИТЕ НА ПЪРЗАЛКАТА. ПРОДАВАЙ И НЕ САМО ТЯХ.
  • 3 ЛЕВСКИ 1914 - 1944

    2 3 Отговор
    Закривай НАПаджийското отроче! Фалирал говедарник...