Last news in Fakti

15 Септември, 2023 09:00 1 154 5

Николай Костов: Ще се борим за шампионската титла и това е

  • николай костов-
  • футбол-
  • левски

Трябва да излезем във всеки мач и да играем футбола, който тренираме

Николай Костов: Ще се борим за шампионската титла и това е - 1

Наставникът на Левски Николай Костов анализира двубоя на "сините" след победата на тима над Пирин с 2:0 в отложен мач от 6-я кръг на efbet Лига.

"Трябва да излезем във всеки мач и да играем футбола, който тренираме. Първото полувреме не ни се получи, Пирин действаше добре. Имаха контраатаки и не ги контролирахме. Изхабихме и доста нерви. През втората част включихме на други обороти. Атакувахме, където трябваше да го правим. Чакахме доста за тези два гола, но победата е най-важното", сподели той.

"И Асен Чандъров, и Асен Митков се включиха много добре. Раздвижиха играта в средата на терена и бяхме по-динамични. Въобще не съм усетил напрежение в отношенията с Краев. Не се бъркам в работата на клуба, там си има хора, които знаят как да разговарят с играча. Надявам се, че Краев ще подпише нов договор. Може би той е леко разконцентриран, но нямаме проблеми с него", коментира треньорът на Левски.

"Важното е да имаме единомислие за създаване на ситуациите, към които се стремим. Не просто да изритваме топката и да разчитаме на стихийност. Целта е да комбинираме по всички част на терена. Понякога се получава, но зависи и от противника. Надяваме се, че ще подобряваме играта. Ще се борим за шампионската титла и това е", заяви Николай Костов.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 стар пожарникар

    4 4 Отговор
    абе мъ д0раторе, всичко да ми триеш ще си останеш обект на издевателства от над0рени мъже
  • 2 даже

    8 5 Отговор
    и треньор да е , човек трябва да мисли трезво.
  • 3 Бегай !

    7 13 Отговор
    Ще се борите да не изпаднете - пияници !
  • 4 БГ футбол

    6 3 Отговор
    Браво на Костов Постепенно колкото и да им е неприятно на хейтърите Левски се превръща в Гранд
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.