Last news in Fakti

16 Септември, 2023 12:20 1 298 2

ПСЖ допусна първа загуба за сезона

  • псж-
  • мбапе-
  • ница-
  • загуба

Два гола на Мбапе не стигнаха на парижани срещу гостуващия Ница

ПСЖ допусна първа загуба за сезона - 1
Снимка: БГНЕС

Шампионът Пари Сен Жермен допусна първа загуба за сезона след домакинско поражение с 2:3 от Ница на „Парк де Пренс“ в първи мач от петия кръг на френската Лига 1, предава БТА.

Два гола на суперзвездата Килиан Мбапе се оказаха недостатъчни за парижани срещу амбициозния тим на Ница, който с втория си успех за сезона се изкачи на второ място в класирането с 9 точки, една повече от третия ПСЖ. За Ница с два гола и асистенция се отличи нигерийският нападател Терем Мофи.

Ница поведе с гол на Мофи в 21-ата минута, а осем минути по-късно Мбапе изравни след асистенция на Ашраф Хакими.

Гостите отново излязоха напред в резултата в 53-ата минута, когато Гаетан Лабор получи пас от Мофи и прати топката в левия ъгъл на Донарума за 2:1. Героят за Ница в този мач Терем Мофи вкара втория си гол в мача в 69-ата минути и смълча трибуните на "Парк де Пренс".

В края домакините натиснаха и стигнаха до втори гол, като отново точен бе Мбапе, който получи асистенция от новото попълнение Рандал Коло Муани.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 лют пипер

    1 0 Отговор
    И ПеСеЖе-то като Челсеята си разпродава силните играчи и ги заменя с по-ненадеждни. ФК "Ница" да победи шампиона "ПСЖ",това е безумие!
  • 2 Цепкало

    2 0 Отговор
    Отборът на парижаните е станал банкомат.