Last news in Fakti

18 Септември, 2023 17:37 1 354 0

Хари Кейн с предупреждение за Ман Юнайтед в Шампионска лига

  • байерн мюнхен-
  • хари кейн-
  • футбол-
  • шампионска лига-
  • манчестър юнайтед

Юнайтед стартира лошо сезона, а поражението от Брайтън с 1:3 вече започва да оказва натиск на мениджъра Ерик тен Хаг

Хари Кейн с предупреждение за Ман Юнайтед в Шампионска лига - 1

Новото попълнение на Байерн (Мюнхен) Хари Кейн предупреди, че първият им съперник в Шампионската лига Манчестър Юнайтед е много по-опасен отколкото си мислят хората, защото нещата на "Олд Трафорд" не вървят.

Юнайтед стартира лошо сезона, а поражението от Брайтън с 1:3 вече започва да оказва натиск на мениджъра Ерик тен Хаг. Познавайки обстановката, капитанът на Англия Кейн, който дойде в Байерн от Тотнъм миналия месец е на мнение, че отборът му трябва да бъде нащрек. Двата отбора си дават среща в сряда в група А от 22:00 часа.

"Труден мач. Знам, че Манчестър Юнайтед преминава през труден период, но понякога такива отбори са много опасни, защото винаги искат да се върнат в голямата игра“, каза Кейн пред Sports Illustrated.

Трябва да сме готови за такова нещо. И разбира се, искаме да имаме феновете зад гърба ни. Ако можем да вкараме ранен гол, ще бъде супер, но е много по-важно да наложим ритъм и да търсим нашата интензивност, казва още голмайсторът.

Шампионската лига винаги е било едно специално състезание. Няма и как да забравя първия си мач с Байерн, така че се надявам споменът да е положителен.

Кейн все още не е печелил сериозен трофей, а най-близо беше през 2019-а година на финала в този турнир със Спърс срещу Ливърпул. Но се надява тази тенденция да се промени с Байерн, които имат 11 поредни шампионски титли в Германия и са вдигали трофея в Шампионската лига шест пъти.

Кейн се превърна на момента във важен човек в отбора, какъвто търсеха треньорите преди, а и Карл-Хайнц Румениге като президент на отбора. Вече вкара 4 гола и започна да се превръща в лидер.

"Не правя нищо по-различно от това, което съм правил в който и да е от другите ми клубове. Обичам да давам пример на тренировъчното игрище и в мачовете. Говоря със съотборниците си, помагам им и се опитвам да разбера как мога да мотивирам тях", каза той, когато го похвалиха за вкарването на нова енергия в съблекалнята.

Kейн също така се изказа ласкаво за треньора Томас Тухел когото оприличи като "добър човек със страхотни идеи. Нашите отношения са добри. Той е един от топ-треньорите в света и постоянно ме кара – както и останалите – да се подобряваме".

Ho пък Тухел няма да бъде край тъчлинията в сряда, тъй като трябва да изтърпи наказание, което му беше наложено заради отстраняване от пейката през април. Тухел трябва да гледа от трибуните, докато неговите помощници Антъни Бари, Арно Михелс и Жолт Лоу ще ръководят мача.

Другите два отбора в групата са Галатасарай и ФК Копенхаген, които ще играят три часа по-рано под ръководството на съдийска бригада от България начело с Георги Кабаков.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА