Last news in Fakti

19 Септември, 2023 12:00 1 212 5

Скандалите в националния отбор на Испания не спират, Ермосо с нови нападки към федерацията

  • джени ермосо-
  • испания-
  • национален отбор-
  • женски футбол-
  • футбол-
  • скандали

Същите хора, които искат нашето доверие, са тези, които днес пускат този списък с играчи, които са поискали да не бъда повикана

Скандалите в националния отбор на Испания не спират, Ермосо с нови нападки към федерацията - 1

Проблемите около женския национален отбор на Испания не спират. Вчера новият селекционер на женския национален отбор на тима Монце Томе вчера изпрати повиквателни на 23 състезателки за предстоящите двубои от Лигата на нациите. Сред повиканите обаче отсъства името на Джени Ермосо, която нашумя около скандалите след спечелването на световната титла и последвалото отстраняване на Луис Рубиалес от президентското място на местната футболна федерация и вече бившия селекционер на тима Хорхе Вилда.

Малко след това Томе отправи послание към Ермосо, за да изясни отсъствието на нейното име от повиквателните.

“Ние сме с Джени във всичко, както и с останалите състезателки. Начинът да ѝ помогнем е като изслушаме всички момичета. Вярваме, че най-добрият начин да я защитим е този. Имам Джени, работя с нея от пет години и сме се разбрали като професионалиси,” обясни селекционерът.

Малко по-късно обаче самата Ермосо отговори с пост, които поставя под съмнение обявното постигнато разбирателство между страните и за пореден път обвинява местната федерация в опит за манипулации.

“Да ме защитиш от какво? Или от кого? От седмици и месеци търсим тази защита, която не успяхме да намерим от самата федерация. Същите хора, които искат нашето доверие, са тези, които днес пускат този списък с играчи, които са поискали да не бъда повикана. Играчите са много ясни, че това е друга стратегия за разделение и манипулация, за а ни сплашват с правни последствия и икономически санкции. Още едно неоспоримо доказателство, което показва, че днес нищо не се е променило и което потвърждава причините да се борим и ние го правим.

Искам да изкажа пълната си подкрепа за всички мои колеги, които днес бяха изненадани и принудени отново да реагират на поредната неприятна ситуация, причинена от хората, които продължават да вземат решения в рамките на федерацията днес.

Бих искала направя нещо много ясно. Днес се опитаха да твърдят, че средата е безопасна за моите колеги, когато на същата пресконфереенция беше обявено, че не ме викат, за да бъда защитена,” написа Ермосо в отговор.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тия

    8 0 Отговор
    Направиха от мишката слон ! Вижда се, че действието му е спонтанно и от радост, а не от страст или похот !
  • 2 немо

    12 1 Отговор
    Тая кифла се радваше че са я целунали, а останалите от отбора даже я питаха със съжаление "защо само ти?" , Това се чу и видя от пуснатото видео от автобуса на испанките. Хората празнуваха и скандираха "президент", "президент" на шефа на федерацията, който също беше с тях. В нито един момент никой не е реагирал тогава, после явно са я посъветвали, че може да изкара пари от тая работа и тя смени плочата на 180 градуса. Жалка история, съсипаха човека. Ясно беше, че всички са в еуфория, станали са световни шампиони.. Какво насилие, какви 5 лева?! Сега пък се сърди че вече не и пращали повиквателна.Еми защо да и пращат, при такъв подъл номер?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Абе тия

    3 1 Отговор
    грозотии вместо да се радват че ги целуват те кой знае на кой поръчката изпълниха.
    Нашата Горанова като скочи на тренера в скута във поза от Кама сутра каво трябваше да стане да му надене кондом ли или да го осъди че я е хванал.
  • 5 Циник

    2 0 Отговор
    Хубава работа, ама испанска. Вместо цял свят да ги възхвалява, че станаха световни шампиони сега им се смеят.