Last news in Fakti

20 Септември, 2023 15:36 988 3

Ивайло Петев: Най-големият противник на Лудогорец е самият Лудогорец

  • ивайло петев-
  • футбол-
  • лудогорец-
  • лига на конференциите-
  • спартак търнава

Този противник е достоен за уважение, защото е елиминирал Лех Познан, Днипро-1, доста опитен отбор, с опитни играчи

Ивайло Петев: Най-големият противник на Лудогорец е самият Лудогорец - 1


Наставникът на Лудогорец - Ивайло Петев, говори на пресконференция преди първия мач от груповата фаза на Лигата на конференциите. „Орлите“ посрещат Спартак Търнава на „Хювефарма Арена“ в Разград утре, 21 септември от 19:45 ч.

„Никога не съм бил привърженик на това какво ще се случи. Така се е случило, така е отредил жребият и ние сме длъжни утре да излезем да излезем максимално концентрирани и да изиграем един добър мач. Пред нашите фенове винаги се чувстваме по-комфортно и се надявам с тяхната помощ да спечелим“, започна Петев.

„Този противник е достоен за уважение, защото е елиминирал Лех Познан, Днипро-1, доста опитен отбор, с опитни играчи. Наясно сме, че няма да ни е лесно, но трябва да подходим максимално концентрирано и да направим всичко възможно да победим“, продължи той.

„Констатирам едно нещо – в мачовете на Лудогорец в първенството най-големият противник на Лудогорец е самият Лудогорец. Когато не подхождаме както трябва, сме уязвими да губим точки. Утре е най-важният мач, после пак ще мислим за първенството. Смятам, че утре ще сме мобилизирани“, заяви специалистът.

„При всички положения Роман Прохазка може да помогне на Спартак Търнава, но в днешно време не е много трудно да разузнаеш съперника от системите, които има. Играл е на нашия стадион, губил е на нашия стадион, надявам се и сега да загуби“, заяви Петев по адрес на бившия футболист на Левски, който сега защитава цветовете на Спартак Търнава.

„Това са нормални неща. Имам уверението на всеки един, че ще е на 100% в първенството. Те са професионалисти и трябва да се отнасят професионално към работата в клуба. Най-близо до завръщане е Квадво Дуа, Антон Недялков ще тренира в края на месеца с отбора, това е нещо позитивно. Марсел Хайстер няма да е на разположение за утре. Сонко Сундберг имаше възпаление отзад в крака и проади тази причина не игра с Ботев Пловдив, Иван Йорданов също имаше проблем и с медицинския щаб преценихме да не са в групата“, разкри той.

„Бърнард Текпетей ще е капитан, докато се завърне Антон Недялков, той е титулярният капитан, беше капитан и преди Кирил Десподов.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    3 4 Отговор
    Еш па тоа! При лудогорец се играе до гол на лудогорец, или да бият, или да изравнят
  • 2 Червената шапчица

    0 5 Отговор
    Пред руското посолство се провежда многохиляден митинг. Демонстрантите скандират ”Митрофанова вън”, ”Тук не е Москва” и ”Слава на Украйна”. Те разпънаха огромно българско знаме с надпис ”Освобождение”, върху което поставиха украински флаг с по-малки размери. Освен представители на БОЕЦ, в проявата се включиха украински граждани и жители и гости на София както и затлъстелия пухльо Николай Марков. От БОЕЦ обявиха, че следващите им протести ще са пред президентството и пред парламента. ”Слава на ДПС и Мустафа Карадайъъ”. Да живее Джо Байдън, НАТО и Пеевски. Николай Марков плачеше от радост и щастие.
  • 3 факт

    2 3 Отговор
    Тоя циганин трябваше да го пребият от Левски.Надявал се отборчето да било мотивирано ! Тия все едно са на социални помощи и ядат само черен хляб с кисело млеко на промоция.Ако не беше Перуката с черното тото и за В окръжна не стават.Кой ги хване от Европа ги бие като тупан на сватба.