Last news in Fakti

22 Септември, 2023 14:00 1 852 4

Левски обяви, събрана за семействата на загиналите след мача с Айнтрахт

  • фенове-
  • левски-
  • футбол-
  • дарение

Урната ще е налична и по време на мача с Етър

Левски обяви, събрана за семействата на загиналите след мача с Айнтрахт - 1

Левски обяви, че са събрани над 16 000 лева от виртуалните билети за реванша с Айнтрахт Франкфурт, като сумата ще бъде дарена на близките на загиналите четирима "сини" привърженици след първия мач с германците. Към тези пари ще бъдат добавени и тези, събрани в специалната урна, която бе пусната именно за подпомагане на тази кауза. Тя ще е налична и по време на мача с Етър.

Ето какво написаха от „синия“ клуб:

Левскари, след ужасната катастрофа в часовете след мача с Айнтрахт в София, при която загинаха четирима наши „сини“ братя, клубът стартира кампания за набиране на средства за подпомагане на техните близки. За целта ПФК Левски обяви, че всички събрани средства от виртуални билети за мача-реванш с Айнтрахт ще бъдат предоставени за каузата. Точната сума, която е събрана, е 16 768 лева.

Паралелно в клубния магазин бе поставена урна, в която всеки желаещ може да подпомогне семействата на загиналите „сини“ братя. Тя ще остане и по време на домакинствата на Етър в събота, както и срещу Лудогорец на 1 октомври. След това сумата от урната ще бъде прибавена към тази от виртуалните билети и ще бъде предоставена на пострадалите. Всеки, който има желание да подпомогне каузата, може да го направи в следващите две домакинства.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мама миа

    3 5 Отговор
    Всичко е добре , но ще паднат от Етър . Заложил съм в Палмата. От сега започва свободното падане надолу . Костов ще е треньор до зимата.

    Коментиран от #3

  • 2 Карчо

    1 4 Отговор
    Нищо де сега от мачовете в групите на лигата на Мики Маус ще изкарат още и .Помежду другото с кой играха вчера в групите
  • 3 Как

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Мама миа":

    мина днес визитацията на 4 - ти километър?
  • 4 Град Левски

    2 0 Отговор
    Подкрепяме инициативата.